Slootonderhoud

Deskundig slootonderhoud is vaker nodig dan u denkt. Gevallen bladeren, harde windstoten, afval, maar ook te veel waterplanten kunnen problemen veroorzaken in uw sloot of waterpartijen. Daarom is het noodzakelijk dat u regelmatig uw sloten controleert. Ziet u bijvoorbeeld dat het water niet meer goed doorstroomt? En drijft er veel drijfvuil of afval in uw sloot? Schakel Allgroen bv dan in om uw sloten te onderhouden.

Wij beschikken over de juiste materialen, machines en personeel om uw sloten in Zuid-Holland te onderhouden. Als particulier, boer of gemeente kunt u ons inschakelen voor slootonderhoud. Wij controleren de kwaliteit van uw sloot en zorgen ervoor dat u als eigenaar weer voldoet aan de gestelde richtlijnen. Binnen de kortste keren is uw sloot weer toegankelijk en levensvatbaar voor allerlei organismen en dieren.

Wenst u een overzicht van de kosten voor slootonderhoud? Vraag dan via onze website eenvoudig een offerte op voor het laten onderhouden van uw sloten. Dat doet u door dit formulier op onze website in te vullen. U ontvangt de offerte binnen 1 week, gewoon per e-mail.

Slootonderhoud. Wat voeren we voor u uit?

Niet alleen verzorgen wij maai- en snoeiwerkzaamheden langs de kant(en) van uw sloot, maar kunnen uw sloot ook per boot schoonmaken. Daarvoor beschikken we over een speciale boot die eenvoudig te manoeuvreren is in kleine en grote sloten. We verwijderen bijvoorbeeld kroos, waterplanten, drijfvuil, gevallen bladeren of takken en beschoeiingen die over de waterkant heen hangen.

Omdat wij veel meer zijn dan alleen een groenbedrijf, schakelt u Allgroen bv ook in voor onder andere het plaatsen (en onderhouden) van duikers, kabels en leidingwerk en straatwerk zoals vlonders en toegangsbruggen.

Duikers zijn ontzettend belangrijk voor de water aan- en afvoer. Bagger en vuil kunnen in de duiker ophopen waardoor deze zijn functie niet meer kan vervullen. Wij kunnen indien gewenst de duiker voor u reinigen door deze met waterdruk schoon te maken. Wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden van bijvoorbeeld damwanden, duikers, riolering, kabels/leidingwerk of straatwerk? Kom dan eens in contact met Allgroen bv via de contactpagina op onze website.

Slootonderhoud. Allgroen bv inschakelen

Allgroen bv beschikt over een gedegen team van onder andere hoveniers, stratenmakers, grondwerkers, boomverzorgers, uitvoerders, calculatoren, planners, machinisten en nog veel meer specialistische medewerkers. Wij zijn in staat om uw project flexibel én snel uit te voeren in heel Zuid-Holland. Dat doen wij inmiddels al meer dan 38 jaar.

Slootonderhoud is als losse dienst bij ons af te nemen of op basis van een contract. U ontvangt in het laatste geval dan een periodieke controle en onderhoudsbeurt. Kom bij interesse voor slootonderhoud met ons in contact. En vraag via dit formulier nu een passende prijsopgave aan voor het professioneel laten onderhouden van uw sloten.