Sloten maaien

Hebben uw sloten onderhoud nodig? Voor sloten maaien bent u bij Allgroen bv aan het goede adres. Wij pakken de maaiwerkzaamheden op basis van de omvang machinaal of handmatig op.  Ook hebben we toegang tot een kleine boot, zodat we ook de sloten vanaf de waterkant kunnen onderhouden.

Grootschalig onderhoud aan uw sloten is af en toe nodig om bijvoorbeeld resterend bladafval te ruimen, kanten te snoeien, onkruid te verwijderen en uw sloten gezond te houden. Wenst u dat wij in uw regio of gebied komen maaien? Allgroen bv beschikt over een gedreven team van hoveniers, grondwerkers, planners en uitvoerders én leveren altijd een professioneel resultaat. Zo bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit uitvoering van uw project.

Kom voor meer informatie met ons in contact én vraag ook eens een vrijblijvende prijsopgave aan, zodat u meer te weten komt over de uur- of totaalprijs voor sloten maaien.

Sloten maaien. Eenmalig of in combinatie met groot groenonderhoud

Het onderhoud aan uw sloten kunt u los bij ons aanvragen of tegelijkertijd met ander groenonderhoud afnemen. Onze boomverzorgers en hoveniers zijn namelijk in staat om uw terrein tot in de puntjes te onderhouden. Snoeiwerkzaamheden van bomen, grassen en bosjes zijn daarbij essentieel. Ook het opruimen van gevallen bladeren en het grootschalig verwijderen van onkruid behoort tot onze mogelijkheden.

Allgroen bv helpt u naast groenonderhoud ook bij het renoveren en aanleggen van (groot) groen. Zo beschikt ons team over de vakkennis die nodig is bij het ontwerpen, berekenen, plannen en uitvoeren van ieder soort project in de groene buitenruimte. Heeft u interesse in groenonderhoud of groenaanleg? Neem via dit formulier dan contact met ons op.

Sloten maaien. Meteen een offerte opvragen

Wanneer u vooraf graag inzicht heeft in de kosten van sloten maaien, vraag dan via de website een vrijblijvende offerte bij ons op. Wij sturen u dan een aantrekkelijk aanbod, gewoon via de e-mail.

Eerst liever bespreken of machinaal of handmatig maaiwerkzaamheden nodig zijn? Bel dan met een specialist van Allgroen bv, via het volgende telefoonnummer: 078 – 61 62 837. Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09:30 t/m 17:00 uur.