Speelpark

Gaat u een speelpark voor uw scholengemeenschap of in uw gemeente plaatsen? Dan kunt u natuurlijk wel wat hulp gebruiken. Een speelpark is een mooie investering om aan kinderen en ouders meer groen te introduceren. Allgroen bv is uw vaste partner voor het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van ieder soort speeltuin (groot of klein).

Wij beschikken namelijk over een professioneel team van meer dan 45 medewerkers. Van deskundige calculatoren die al uw opties narekenen tot aan ontwerpers, hoveniers, stratenmakers, boomverzorgers, planners, uitvoerder, bestuurders én grondwerkers. Kortom, uw speeltuin project is bij Allgroen bv in uitstekende handen.

Heeft u interesse in het laten aanleggen van uw speelpark? Allgroen bv denkt graag met u mee over de verschillende mogelijkheden waarop wij uw park vorm kunnen geven. Zowel tijdens het ontwerp als het op grote schaal onderhouden van uw nieuwe park. Kom voor meer informatie met ons in contact via de website én vraag ook eens een offerte bij ons aan.

Laat uw speelpark aanleggen door een groen, grond en infrabedrijf

Allgroen bv is al meer dan 38 jaar een belangrijke speler op het gebied van groen, grond en infra. We verzorgen per jaar meer dan 500 projecten. Van complexe, gemeentelijke renovatieprojecten tot kleine groenprojecten bij particulieren thuis.

Als Cumela-erkend bedrijf, letten we bij de renovatie van uw speeltuin ook op uw en onze veiligheid. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-certificaat én we zijn tevens ISO 9001 gecertificeerd. De kwaliteit van uw project wordt bovendien gewaarborgd door onze projectmatige aanpak. Bij specialistische opdrachten of speciale wensen denkt Allgroen bv namelijk actief met u mee en betrekt zo nodig experts bij de werkvoorbereiding of uitvoering. Zo ontvangt u immers de beste kwaliteit.

Kortom, voor een groen, grond of infraproject bent u bij Allgroen bv in de beste handen.

Speelpark aanleg & onderhoud. Nu binnen 1 week een offerte

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor ontwerp, aanleg of onderhoud aan uw speelpark. Onze medewerkers beoordelen het nodige werk en maken hier een gepersonaliseerde offerte van. Weet snel waar u aan toe bent wanneer u uw park project door Allgroen bv laat uitvoeren. Vul nu dit formulier in voor een offerte op maat.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.