Stalen damwand plaatsen

Een stalen damwand laten plaatsen biedt een goede bescherming en worden vaak gebruikt bij de aanleg van havens, tunnels en gebruikt bij bouwgronden. Bij een grote mate van gronddruk is een damwand laten plaatsen de betere keuze in vergelijking met beschoeiing. Dit laatste zien we bijvoorbeeld juist meer terug bij tuinen met sloten, in combinatie met vlonders.

Er zijn verschillende materialen die gebruikt worden bij het maken van een damwand. Niet alleen zijn er stalen damwanden, maar ook van hout en beton. Allgroen B.V. adviseert u graag wat het beste past bij uw project! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Over Allgroen B.V.

U vindt ons bedrijf in Dordrecht, vlakbij Rotterdam. Wij zijn vooral actief in deze regio en kunnen u in een straal van 50km ook voorzien van machines inclusief chauffeur. We ondersteunen u graag bij grote- en of kleine bouwprojecten. Via onze website kunt u alvast zien wie u voor is gegaan! Goed om te benoemen is dat u via LinkedIn ook op de hoogte kunt blijven.

Stalen damwand
Stalen damwand
Stalen damwand
Stalen damwand

Dienstenpakket

Het dienstpakket van Allgroen B.V. is erg uitgebreid. Naast het plaatsen van een stalen damwand, kunt u ons ook inschakelen voor het wegbrengen van vervuilde bouwgrond. Maar is ons team gespecialiseerd in al het leidingwerk dat komt kijken bij het uitgraven van bouwputten.

Hoog risico projecten

Allgroen B.V. kijkt niet op of om als het gaat om hoog risico projecten. Dankzij ons specialistische machinepark kunnen wij complexe projecten voor u uit handen nemen; van A tot Z. Doe direct meer informatie op over hoog risico bij grondwerk via onze informatiepagina.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen

Wilt u een afspraak met ons inplannen? Dit kunt u hieronder doen. Een vertegenwoordiger komt graag even bij u op locatie langs om het project te bekijken. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van het werk om vervolgens een offerte op maat op te stellen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.