Stedelijk groen

Zoekt u een betrouwbare samenwerkingspartner voor aanleg, onderhoud of renovatie van stedelijk groen?

Allgroen bv is uw duurzame partner in de groene buitenruimte. Al tientallen jaren ontzorgen wij gemeentes, aannemers, woningbouwcorporaties, scholen en bedrijven op het gebied van groen, grond en infra. Onze expertise reikt namelijk veel verder dan alleen stedelijk groen.

Zo realiseren wij ook verlichting, hekwerk, (sier)bestrating, parkeerplaatsen, trottoirs, opritten, kabels en leidingen, riolering en nog veel meer.

Graag uw project uit laten voeren door een betrouwbare uitvoerder met een 39 jaar expertise? Allgroen bv helpt u bij uw project. Wilt u meer informatie ontvangen over onze organisatie? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke project?

Neem dan via de website contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Uw duurzame uitvoerder voor stedelijk groen

Allgroen bv zet zich iedere dag in voor een duurzaam milieu. Zo kopen wij veel duurzame gereedschappen en materialen in. Ook zijn wij in 2017 overgestapt op de milieuvriendelijke brandstof GTL-Fuel. Daarmee dringen wij de CO2-uitstoot van ieder project aanzienlijk terug.

Bovendien wordt er volop geïnvesteerd in uitstoot, lawaai en stankvermindering.

Wist u dat wij de eerste partij in De Drechtsteden waren met een hybride autolaadkraan? Allgroen bv zet zich daarmee in voor een beter milieu voor mens en dier.

Alle aanpassingen en investeringen maakt het werk voor ons niet alleen fijner, bewoners en omwonenden ervaren bovenal een stuk minder overlast.

Van groenvoorziening tot aan boomverzorging

Allgroen bv kan u volledig ontzorgen op het gebied van groot groenvoorziening en boomverzorging. Daarvoor hebben wij gekwalificeerde hoveniers en European Tree Workers in dienst. Ook inspecteren wij speeltoestellen (op veiligheid) en plaatsen speelvelden, gazons, vijvers, watergangen en speeltoestellen.

Kortom: alles om een stadspark, plantsoen, bedrijventerrein, begraafplaatsen of openbaar groen aan te leggen of te renoveren. Heeft u een uniek project in gedachten? Kom met ons in contact. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Stedelijk groen: informatie opvragen

Wilt u meer informatie over het aanleggen of onderhouden van stedelijk groen in de openbare ruimte? Of wilt u ons inschakelen als zakelijke opdrachtgever? Kom daarvoor met ons in contact via onze website.

Onze medewerkers voorzien u graag van de nodige informatie. Vul dit formulier in voor een prijsindicatie.