Terrasoverkapping Dordrecht

Een terrasoverkapping Dordrecht laten plaatsen? Allgroen B.V. is specialist op het gebied van tuinaanleg en tuinrenovaties! Een tuinontwerp geheel naar uw wens mét Douglashouten overkapping.

We zorgen ook voor materialen als verlichting, schuttingen en bestrating. Uw nieuwe tuin van A tot Z gerealiseerd door hoveniers met een hart van groen. Vraag vandaag nog gratis informatie aan.

Terrasoverkapping laten plaatsen

Een overkapping van het terras is een van de meest voorkomende overkappingen binnen de tuinen. Creëer een gezellige hoek waarin u samen met vrienden tot in de late uurtjes kunt samenkomen. Niet alleen zijn terrasoverkappingen voor particulieren, ook voor de zakelijke klanten biedt een overkapping een uitkomst. Om even uit de werksfeer te komen en nieuwe ideeën op te doen kun je binnen de bedrijfstuin een overkapping realiseren. Zo kan men met goed én slecht weer zich even terugtrekken.

Terrasoverkapping Dordrecht
Terrasoverkapping Dordrecht

Duurzame LED verlichting

De overkapping kan worden uitgebreid met bijzondere LED verlichting. Allgroen B.V. kiest voor LED verlichting omdat dit de duurzaamste keuze is. Het gaat namelijk lang mee en heeft een laag energieverbruik. Op deze manier kunt u de verlichting heel het jaar laten branden, zonder dat u er naar om hoeft te kijken! Vraag eens naar de mogelijkheden.

Tuinonderhoud Dordrecht

Allgroen B.V. is uw partner op het gebied van groen, grond en infra. Dit houdt in dat we zowel kleine- als grote tuinprojecten uit handen kunnen nemen. Van ontwerp en realisatie tot het uitvoeren van periodiek onderhoud en grond afvoeren. Wist u dat u terugkerend onderhoud bij ons kan onderbrengen? Dit is fijn als u zelf geen groene vingers hebt. Laat uw gegevens achter!

Informatie over terrasoverkapping Dordrecht

Vraag nu gratis meer informatie aan over het realiseren van een terrasoverkapping Dordrecht. Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij binnen 7 dagen contact met u op. Volg ook onze social media om op de hoogte te blijven van onze projecten. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.