Tuin schutting laten plaatsen

Wilt u een nieuwe tuin schutting laten plaatsen door de medewerkers van Allgroen bv? Bij het vakkundig plaatsen van een nieuwe schutting komt veel kijken. Allereerst is het belangrijk om naar uw wensen te kijken. Moet de schutting extra stevig zijn? Moet de nadruk liggen op veiligheid of geeft u de voorkeur aan een mooi design? Wilt u verlichting tegen de schutting plaatsen? Allemaal vragen waar we samen met u een antwoord op zoeken.

De hoveniers van Allgroen bv helpen u bij het deskundig plaatsen van een nieuwe tuin schutting. Dat kan bij uw bestaande tuin of in het geval van een tuinrenovatie. Kom vandaag nog met ons in contact om meer te weten te komen over ‘tuin schutting laten plaatsen’. En vul daarvoor ons online formulier op de website in.

Van tuinontwerp tot tuinaanleg

Allgroen bv helpt u graag verder bij de renovatie van uw tuin. Natuurlijk plaatsen we daarbij uw ideale schutting.

Indien gewenst, pakken we ook andere werkzaamheden op. Zoals bijvoorbeeld het realiseren van verhoogde plantenborders, vijvers, looppaden, terrassen, extra bergruimte, overkappingen, zonnedoeken, zitkuilen, verlichting, vlonders en nog veel meer. Eigenlijk alle facetten op het gebied van tuinontwerp & tuinaanleg.

Tuin schutting laten plaatsen

Een nieuwe schutting laten plaatsen? Voor een schutting op maat, is Allgroen bv uw partner. Maak in overleg met onze medewerkers een keuze uit Douglas hout, Vurenhout of Eikenhout. En ga voor een houten/beton-look. Of kies eens voor een combinatie van dichte en open (trello) schermen. We stemmen de schutting geheel af op uw persoonlijke wensen en smaak.

Kom vandaag nog met ons in contact voor een vrijblijvende prijsopgave. U ziet dan meteen de kosten die wij rekenen voor het plaatsen, materiaalkosten en machinekosten. Wanneer u dit formulier op onze website invult, sturen wij u binnen enkele werkdagen een e-mail met het kostenplaatje voor nieuwe tuin schutting laten plaatsen.

Heeft u nog vragen? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar, van maandag tot en met vrijdag (tijdens de kantoortijden). Bel voor een advies op maat met Allgroen bv, via 078 – 61 62 837.