Tuinschermen laten plaatsen

Wilt u verschillende tuinschermen laten plaatsen? Tuinschermen zijn heel leuk om uw tuin mee in te delen of om knusse zithoeken te creëren. Er is natuurlijk veel keus op het gebied van tuinschermen. Welke tuinschermen geschikt zijn voor u, is afhankelijk van het doel van de tuinschermen én uw persoonlijke smaak. Kies bijvoorbeeld voor houten trello’s, halve schermen of houten schotjes.

Wilt u een persoonlijk advies over de beste optie voor uw tuin of in de openbare ruimte? Allgroen bv doet u graag een aantrekkelijk voorstel. Geef uw verzoek voor ‘tuinschermen laten plaatsen’ vandaag nog aan ons door. En vul dit formulier in op de website van Allgroen bv.

Zorg voor meer privacy

Tuinschermen zijn heel handig om op relatief eenvoudige wijze voor meer privacy in de (school, bedrijfs- of openbare) tuin te zorgen. Met tuinschermen deelt u de ruimte namelijk in, in verschillende gebieden. Eén gebied voor loungen en als knusse zithoek. Terwijl in de andere gebieden er een speelruimte is voor kinderen of een mooi gazon. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van inrichting, Allgroen bv zorgt voor een logische indeling.

Allgroen bv is een VCA– en ISO-9001 gecertificeerd groen, grond en infrabedrijf uit Dordrecht. Wij realiseren eenvoudige én complexe aanbestedingsprojecten. Echter schakelen ook veel tuineigenaren ons in voor kleinschalig groen, grond en bestratingswerk.

Tuinschermen laten plaatsen

Wanneer u op deskundige wijze nieuwe tuinschermen laat plaatsen, helpt Allgroen bv u met veel plezier verder. Onze hoveniers zijn vakkundig opgeleid en zijn bovendien in staat om het werk veel sneller uit te voeren, dan wanneer u zelf aan de slag moet. Laat u bovendien deskundig adviseren over materiaalopties, kleuren, bevestiging én veiligheid. Ook ontvangt u een advies over bijpassende verlichting, groene klimplanten en/of afwateringsmogelijkheden. Zo is uw tuin helemaal compleet!

Vraag vandaag nog een offerte op voor ‘tuinschermen laten plaatsen’ en kom in contact met Allgroen bv als uw vaste groen, grond en infrabedrijf in Zuid-Holland. Vul daarvoor dit formulier in.