Veranda Dordrecht

Wilt u graag voor een bedrijfspand een veranda Dordrecht en omgeving laten plaatsen? Allgroen B.V. plaatst graag veranda’s en overkappingen die zorgen voor een bijzondere sfeer rondom hen pand en de tuin. Indien gewenst installeren wij ook extra materiaal als verlichting om de looppaden nog duidelijker weer te geven.

Een veranda kan binnen uw bedrijfspand nét die extra sfeer meebrengen. Goed om te benoemen is dat we ook opdrachten uitvoeren voor particulieren. Misschien twijfelt u nog of een veranda of terras overkapping echt bij uw tuin past. Laat ons u adviseren! Onze collega’s rijden graag even bij u langs om u advies te geven.

Verschil veranda en overkapping

Het grote verschil tussen een veranda en overkapping is dat de overkapping vrij staat in uw voor- of achtertuin. Een veranda daarentegen staat vast aan de woning of het bedrijfspand. Misschien heeft u ook wel eens gehoord van een tuinkamer. Dit is een veranda die gesloten kan worden met flexibele wanden. U creëert gemakkelijk een gemoedelijke plek waar u zich even kan terugtrekken.

Veranda Dordrecht
Veranda Dordrecht

Duurzaam

Vanzelfsprekend gebruikt Allgroen B.V. alleen materiaal van hoge kwaliteit. Hierbij is duurzaamheid ook een belangrijk kenmerk. Wist u bijvoorbeeld dat we ook ons machinepark zo milieuvriendelijk proberen in te zetten? Denk hierbij aan onkruidverdelgers zonder chemicaliën en duurzame brandstof.

Uw zakelijke partner!

Wij begrijpen dat u iemand zoekt waar u op kunt bouwen. Niet alleen bij grote projecten, maar ook bij kleinere spoed klussen. Met Allgroen B.V. als partner kunt u daar in iedere situatie vanuit gaan. Dagelijks zijn wij voor verschillende gemeenten, woningcorporaties en bedrijven hard aan het werk! Vraag eens meer informatie aan over een samenwerking met Allgroen B.V.

Contact opnemen

Zoals eerder benoemd geven wij u graag advies over de inrichting van (bedrijfs-)tuinen! Via LinkedIn vindt u verschillende voorbeelden van projecten die Allgroen B.V. in de loop der jaren heeft uitgevoerd. Wij hopen snel met u in contact te komen! Vraag direct gratis meer informatie aan. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.