Verontreinigde grond afvoeren

Verontreinigde grond afvoeren moet volgens bepaalde regelgeving gebeuren. Allgroen B.V. kan u ontzien in het uitgraven en transporteren van vervuilde grond! Hiervoor zetten we een speciale vrachtauto in die beschikt over speciale milieu kleppen en een cabine met overdruk. Samengevat komt bij het afvoeren van verontreinigde grond het één en ander kijken. Laat het over aan een specialist uit het vakgebied.

Allgroen B.V. is uw professionele dienstverlener binnen groen, grond en infra. Samengevat kunnen wij u volledig ontzien in uw project. Of er nu grond moet worden getransporteerd, bomen moeten worden aangeplant of nieuwe bestrating moet worden aangelegd. Onze collega’s staan voor u klaar!

Grondwerk door Allgroen B.V.

Het transporteren of ontgraven van zand, grond of funderingsmateriaal is wat wij verstaan onder grondwerk. Goed om te benoemen is dat we grondverzet uitvoeren in het belang van de aanleg van kabel- en leidingwerk en bestrating. Hierbij gebruiken we alleen de meest geschikte machines uit ons eigen wagenpark.

Het wagenpark van Allgroen B.V. bestaat uit moderne wagens en apparatuur. Denk aan vrachtwagens, tractors en shovels. U kunt onze machines (mét chauffeur) inhuren om bijvoorbeeld grond of grond te laten transporteren. Daarnaast is er de mogelijkheid om extra materiaal als kunststof rijplaten te huren. Vraag naar de mogelijkheden.

Verontreinigde grond afvoeren
Verontreinigde grond afvoeren

Straatwerk

Bent u op zoek naar iemand die naast verontreinigde grond afvoeren, ook het straatwerk kan uitvoeren? Zoek niet verder! Ons bedrijf beschikt over stratenmakers die met scherp geprijsd materiaal voor u aan de slag kan gaan. Samen met u bespreken we wat u qua straatwerk voor ogen heeft om een goede prijs te bepalen.

 Kwaliteit, milieu en veiligheid

Ons bedrijf doet er alles aan om te voldoen aan de strenge veiligheids- en milieueisen die gesteld worden binnen de branche. We zorgen ervoor dat we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Ook zijn we erkend leerbedrijf en geven we onze kennis door aan leerlingen die bij ons vakkundig worden opgeleid.

Contact opnemen

Laat nu uw gegevens achter via het onderstaande contactformulier om meer te weten te komen over onze werkzaamheden. We geven u graag advies op maat! Onze projecten zijn te volgen via LinkedIn. We hopen snel met u in contact te komen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.