Vervuilde grond afvoeren

Vervuilde grond afvoeren? Allgroen B.V. is specialist op het gebied van ontgraven en transporteren van (vervuilde) grond. Ook bij hoog risico projecten! Wij voeren grondverzet uit ten behoeve van bestrating, de aanleg van duikers, leidingwerk en groen werkzaamheden.

Op bouwplekken met vervuilde grond mag niet gebouwd worden. Het is dus belangrijk dat u deze op een veilige manier laat afvoeren. Allgroen B.V. voert de deze af met een speciale vrachtauto met milieu kleppen. Ook beschikt de vrachtauto over een cabine met overdruk. Dit houdt in dat alle giftige stoffen niet het lichaam van e chauffeur kunnen binnendringen. Veiligheid boven alles! Vraag gratis meer informatie aan.

Meer over grondverzet door Allgroen B.V.

Het afvoeren van zand, funderingsmateriaal en grond behoort tot de grondwerkzaamheden die Allgroen B.V. voor u kan uitvoeren. Daarnaast graaft ons team bouwputten ten behoeve van werkzaamheden rondom woning- of kantoorbouw. Tot slot nemen wij ook graag het bestratingswerk uit handen!

Heeft u er ook wel eens last van dat al het hemelwater in uw omgeving snel wateroverlast veroorzaakt? Het kan zomaar eens zijn dat het water geen goede manier kan vinden om afgevoerd te worden. Onder grondverzet valt ook het aanleggen van riolering en hemelwaterafvoer. In ons blogbericht Regenwater opvangen en hergebruiken. Hier vertellen we u meer over duurzame mogelijkheden voor hemelwater afvoer en op welke manieren het water kan worden ingezet om uw tuin en woning te verduurzamen!

Vervuilde grond afvoeren
Vervuilde grond afvoeren

Over Allgroen B.V.

Allgroen B.V. is al jaren dé partner op het gebied van groen, grond en infra. Wij zijn vooral actief in de regio Drechtsteden, Rijnmond en Noord-Brabant. Komt u van buiten dit gebied? Bel ons even! Dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. Vanzelfsprekend kunt u er vanuit gaan dat er altijd iemand voor u klaar staat die expert is binnen het vakgebied. Al onze collega’s zijn voorzien van de juiste certificeringen.

Meer informatie ontvangen

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vervuilde grond afvoeren? Neem contact met ons op voor meer informatie! We helpen u graag bij uw project. Laat uw gegevens achter via het onderstaande contactformulier. Volg ons ook via LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste projecten van Allgroen B.V.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.