Vlonder bouwen

Gaat u zelf een vlonder bouwen? U moet met een aantal factoren rekening houden. Zo zijn de materiaalkeuzes bepalend voor de uitstraling van uw vlonder. Ook moet u alle formaten goed doorrekenen. Er zijn diverse websites op het internet die precies uitleggen hoe u zelfstandig een vlonder bouwt. Loopt u echter vast? Of is een vlonder bouwen toch iets moeilijker dan u voor ogen had? Schakel dan hulp in van Allgroen bv.

Wij plaatsen op zeer deskundige wijze grote en kleine vlonders. Houtsoorten zoals geïmpregneerd hout, duurzaam FSC Hout of Douglas hout zijn mogelijk. Bij het renoveren van de vlonder wordt de oude constructie verwijderd en vervolgens opnieuw opgebouwd. Allen tegen een kleine meerprijs. Laat u daarom volledig ontzorgen door Allgroen bv. En vul dit formulier in wanneer u interesse heeft in ‘vlonder bouwen’.

Info & prijzen

Uw groen, grond en infrabedrijf

Allgroen is uw groen, grond en infrabedrijf in Zuid-Holland. We doen dat namelijk al meer dan 38 jaar. Wanneer u groot of klein project heeft, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van vlonder helpen we u met veel plezier verder. Wij kunnen u veel werk besparen en uit handen nemen. Bij ons geniet u namelijk van een effectieve projectbegeleiding, duidelijke werkomschrijvingen, heldere communicatie en korte communicatie lijnen.

Onze vakkundige medewerkers – waaronder specialistische boomverzorgers, hoveniers, grondwerkers, stratenmakers, chauffeurs, calculatoren, uitvoerders- werken zeer flexibel. Daarom zijn we in staat uw project zeer snel op te pakken en uit te voeren. Ervaar de voordelen van onze service voor uzelf en kom in contact via de website wanneer u interesse heeft over het plaatsen van een vlonder.

Vlonder bouwen uitbesteden aan een expert

Een vlonder ontwerpen en plaatsen doen we altijd met veel vakkundigheid. Zo beschikken we over een calculatie, planning, uitvoering en nazorg afdeling. Wanneer u de goede kwaliteit van ons ISO-9001 gecertificeerde bedrijf wenst te ontvangen, vul dan dit formulier in. Wij nemen uw aanvraag voor vlonder bouwen dan in behandeling en zenden u binnen 1 week een passende offerte toe. Zo heeft u meteen inzicht in de kosten van het laten bouwen van een vlonder.

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur