Walbeschoeiing kosten

Walbeschoeiing kosten ontdekken? Allgroen bv helpt u snel op weg. Onze opgebouwde expertise door de jaren heen heeft ervoor gezorgd dat we binnen een mum van tijd uw walbeschoeiing plaatsen. Goede beschoeiing voorkomt verzakkingen en verrijkt uw tuin. Ideaal om ook te combineren met een houten vlonder.

Heeft u walbeschoeiing nodig vanaf het land of vanaf het water? Allgroen bv helpt u met het uitrekenen van de walbeschoeiing kosten en het plaatsen van de walbeschoeiing. Kom voor een prijs op maat met ons in contact door dit online informatieformulier in te vullen op onze website.

Damwanden en walbeschoeiing laten plaatsen

Damwanden zijn uiterst geschikt om de oever te beschermen tegen erosie en verzakking. Wanner u de houten damwand in het water wilt plaatsen, dan bepaalt de diepte van het water de dikte van de palen. Het is daarom aan te raden om vooraf een afspraak met onze medewerker(s) in te plannen. Zij indexeren de benodigdheden voor uw walbeschoeiing en berekenen vervolgens de totaalprijs voor uw situatie.

We werken onder andere met geïmpregneerd hout, Douglas hout of hardhout. Eventueel zijn andere houtsoorten ook mogelijk zoals eikenhout en/of vurenhout. Uw voorkeuren zijn daarbij doorslaggevend. De levensduur van een walbeschoeiing is vrij lang, zo’n 25 – 30 jaar. Dat maakt de walbeschoeiing een goede investering.

Walbeschoeiing kosten

Wenst u achter de walbeschoeiing kosten te komen? En wilt u daarbij exact weten waar u aan toe bent wanneer u een damwand laat plaatsen? Onze hoveniers helpen u graag snel verder. Geef vandaag nog uw verzoek aan ons door en u ontvangt binnen 7 werkdagen een gepersonaliseerde offerte waarin de walbeschoeiing kosten uiteen worden gezet.

Allgroen bv zorgt voor een professionele service, uitstekend resultaat en een flexibele dienstverlening. Dankzij onze ISO 9001 – en VCA certificaten, weet u zeker dat het werk op een veilige en betrouwbare manier wordt uitgevoerd. Eveneens bieden wij ook een hoogwaardige dienstverlening op locatie. Dat doen we inmiddels al meer dan 38 jaar.

Laat u ook positief verassen en vraag meteen een offerte op via onze website en/of kom met ons in contact voor meer informatie over het laten plaatsen van een walbeschoeiing op maat.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.