Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Walbeschoeiing

Op zoek naar een partij die walbeschoeiing of een damwand voor u plaatst? Een damwand/ walbeschoeiing is een effectieve manier om een terrein verschillende niveaus in hoogte te geven. Zo ontstaat er bijvoorbeeld in een tuin meer diepte. Wallbeschoeiing wordt ook vaak gebruikt bij de aanleg van een vlonder, om uw tuin af te bakenen en de lager gelegen vlonder voldoende stevigheid te bieden. Het zorgt voor een strakke afwerking van uw tuin. In andere gevallen wordt een damwand toegepast bij akkervelden, langs sloten of aan het vaarwater.

Bij het effectief plaatsen van walbeschoeiing is veel ervaring vereist. Soms is het zelfs nodig om op speciale vlotten in het water te leggen om de achterzijde van uw te bereiken. Daarom is het inschakelen van een professionele partij gewenst. Wij beschikken immers over de juiste materialen, mensen en machines om de walbeschoeiing snel voor u aan te leggen. Wenst u dat ook? Vul dan dit formulier in en kom met ons in contact.

Walbeschoeiing

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Wie is Allgroen bv?

Allgroen bv is expert in het aanleggen en onderhouden van groot groen, grond en infra. Wij zijn dagelijks terug te vinden in Zuid-Holland, waarin wij aan het werk zijn voor bedrijven, gemeentes, particulieren, woningbouwverenigingen en waterschappen. Daarbij richten we de openbare ruimte niet alleen in, maar houden we deze ook veilig door veilige oplossingen aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een effectief drainagesysteem zodat het overtollige regenwater goed kan wegstromen. Maar ook boominspecties en speeltuin controles.

We beschikken over een eigen machinepark in Dordrecht. Hiervandaan rijden onze 45 medewerkers iedere dag op en neer naar klanten toe. Ook dus voor het plaatsen van stevige walbeschoeiing.

Walbeschoeiing: ga voor vakmanschap tegen een goed tarief!

Heeft u ook last van een oneven oever? En wilt u hierbij een strakke afwerking creëren? Walbeschoeiing is de ideale oplossing. Het plaatsen van een damwand vergt alleen wel de nodige precisie en vakmanschap. Kies daarom voor een professional bij de aanleg van uw walbeschoeiing. Allgroen bv levert een hoge kwaliteit vakmanschap tegen een betaalbare prijs.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Offerte Walbeschoeiing

Geef uw opdracht voor een damwand vandaag nog aan ons door, door dit formulier in te vullen. Wij sturen u dan een offerte op, zodat u meteen ontdekt waar u aan toe bent. Bekijk ook onze projecten via LinkedIn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.