Wat kost een schutting laten plaatsen?

Wat kost het om een schutting te laten plaatsen? Wanneer u op zoek bent naar een prijsoverzicht voor het plaatsen van een schutting, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het uitrekenen van de totaalprijs van uw project. Daarvoor hebben wij een calculatie-afdeling, die de totaalprijs voor u doorberekend. Aspecten zoals materiaal, – arbeid, – en machinekosten worden in die prijs meegenomen. Zo heeft u snel alle kosten inzichtelijk.

Wat kost een schutting laten plaatsen? Ontdek het snel door dit formulier op de website van Allgroen bv in te vullen. Wij sturen u dan een prijsopgave toe, waarin de prijs uiteen is gezet. Ook ontvangt u meteen meer informatie over onze werkwijze én meer uitleg over de benodigde werkzaamheden.

Een schutting laten plaatsen door Allgroen bv

Bij het plaatsen van een schutting komt veel vakmanschap kijken. Niet alleen is het belangrijk dat de constructie bestand is tegen hevige wind, onweersbuien en hevige regen. Maar ook bij droogte en veel zon mag de schutting niet omvallen. U kunt de schutting aan de onderkant extra verstevigen met beton of ijzer om dit te voorkomen.

Bij het uitkiezen van een schutting, bieden wij veel opties aan. Kies in het bijzonder voor Douglas hout, Vuren hout of Eikenhout. Ook heeft u volop keuze in een aantal mooie kleuren, waaronder zwart, grijs of een houtkleur.

Halve schuttingen laten plaatsen? Of een lattenschutting? We plaatsen allerlei soorten hekwerk. Ook voor veiligheidshekken, trello’s of tussenmuurtjes schakelt u de hoveniers van Allgroen bv in. We komen graag bij u langs in heel Zuid-Holland. Zowel in openbare gebieden als in particuliere achtertuinen, misstaat een schutting niet!

Wat kost een schutting laten plaatsen?

Wilt u snel achter de kosten voor een schutting komen? Laat ons dan een prijs op maat uitrekenen voor uw tuin of perceel. Vul dit formulier in op onze website om snel achter de kosten te komen. Binnen enkele werkdagen ontvangt u dan een e-mail met een aantrekkelijk voorstel. Gewoon via de e-mail.