Wegbermen

Wegbermen laten aanleggen en/of verzorgen? Allgroen bv is een gecertificeerd allround bedrijf dat het werk voor u uit handen neemt. Bij de aanleg van wegbermen komt namelijk veel groenkennis kijken. Zo onderzoeken we niet alleen welke beplanting geschikt is voor de standplaats van de wegbermen, maar zorgen we er eveneens voor dat de beplanting lang meegaat. Ook letten we op aspecten zoals de mate van onderhoud, biodiversiteit, luchtzuivering en levensduur.

Bij Allgroen bv geniet u van een deskundige aanleg en professioneel onderhoud, het hele jaar door. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor een groenperceel dat u beheert? Kom dan met ons in contact via de website. Wij stellen dan een beplantingsplan op, geheel op maat.

Samen zorgen we voor meer biodiversiteit in uw buurt

Wegbermen zijn groene stroken langs een publieke weg bij woonwijken en/of langs snelwegen. Vaak worden de wegbermen een beetje vergeten, omdat men de wegberm snel passeert. Toch heeft dit stukje groen zeker veel voordeel in uw regio. Door de wegbermen in te planten met (onderhoudsarme) beplanting, stimuleert u niet alleen het aanzicht van de weg, maar zorgt u er ook voor dat vervelende uitstootgassen van het verkeer sneller worden omgezet in zuurstof.

Daarnaast biedt de wegberm kans voor meer biodiversiteit in de omgeving. Een goede combinatie planten, struiken, bomen en bodembedekkers trekken namelijk een scala van vogels, vlinders, bijen, wormen en andere insecten of dieren aan. En dat is natuurlijk goed voor de natuur.

Wegbermen laten inplanten of onderhouden door Allgroen bv

Met wegberm beplanting fleurt u de regio mooi op met bloeiende planten en bomen. Wilt u ook meer te weten komen over groenvoorziening in uw regio? We pakken niet alleen de aanleg voor u op, maar u schakelt ons ook in voor groenonderhoud in Zuid-Holland.

Kom daarom vandaag nog in contact met een medewerker van Allgroen bv. Mail uw vraag of verzoek naar info@allgroenbv.nl voor direct contact. Of vul dit formulier in voor meer informatie en om een vrijblijvende offerte voor groenvoorziening bij ons op te vragen.