Wilde border aanleggen

Wilt u een wilde border aanleggen? Allgroen bv maakt met een beplantingsplan inzichtelijk welke wilde planten en bloemen bij uw perceel of tuin passen. Door deze plantenborder bijvoorbeeld ‘duurzaam’ in te zaaien bevordert u de biodiversiteit én verlaagt u de onderhoudswerkzaamheden. Zo vergt de border minder onderhoud, waardoor u meer tijd overhoudt.

Een wilde border is in te zaaien met een mix van wilde bloemen, planten en bodembedekkers. Allgroen bv komt tussentijds nog langs om de border tijdens de groei te inspecteren. Bijvoorbeeld om snel groeiend onkruid te wieden en optioneel om extra voeding te geven.

Wilt u ook een wilde border aanleggen in eigen tuin of op een terrein dat u beheert? Kom dan eens in contact met de veelzijdige hoveniers en boomverzorgers van Allgroen bv. We helpen u niet alleen bij het plaatsen van een wilde border, maar onderhouden deze ook!

Vul vandaag nog dit online formulier in om meer te weten te komen over de kosten van het inzaaien of aanleggen van een wilde plantenborder.

Voor groen, grond & infrawerk in Zuid-Holland

Allgroen bv heeft een breed werkgebied, waarbij we veel zakelijke én particuliere opdrachtgevers helpen in grote delen van Zuid-Holland. Daarbij staan we garant voor een professionele aanleg, hoogwaardig resultaat en flexibele dienstverlening. Ook bieden we onze klanten een aantrekkelijk tarief.

We houden het tarief laag, omdat we beschikken over een eigen machinepark met meer dan 50 specialistische machines. Zo hoeft u slechts 1 partij in te huren voor uw project.

Ook een groen, grond of infraproject in gedachten? Naast het aanleggen van wilde border, helpen we u ook bij drainagesystemen, leidingwerk, riolering, damwanden, vlonders, duikers, graafwerkzaamheden, bodemverbetering, bestrating (trottoirs, opritten, parkeerplaatsen, terrassen), overkappingen en de aanleg van groen. Allgroen bv is dus een veelzijdige speler op het gebied van groen, grond en infrawerk.

Wilde border aanleggen

Wenst u graag te weten komen wat het kost om Allgroen bv in te huren voor ‘wilde border aanleggen?’ Kom dan met ons in contact via de website. Vul daarvoor dit online formulier in om meteen een prijsopgave bij ons op te vragen.

Onze calculatie afdeling is uitstekend in staat om de prijzen te specificeren op de gewenste situatie. Wanneer u ons formulier invult, sturen wij binnen 7 werkdagen een vrijblijvende offerte naar u toe via de e-mail. U zit nergens aan vast, maar heeft wel de kosten voor ‘wilde border aanleggen’ meteen inzichtelijk.