Egaliseren en ophogen van schoolplein De Fontein

Op de Marisstraat in Dordrecht heeft Allgroen bv van 26 juli tot 28 augustus 2017 het schoolplein van Basisschool de Fontein onderhouden. Het schoolplein was door de jaren heen flink verzakt. Allgroen bv heeft het schoolplein opgehoogd en daarbij in totaal zo’n 1400 m² opnieuw bestraat. Zo kunnen de kinderen weer genieten van een plezierig plein. Net op tijd voor het nieuwe schooljaar!

Last van slordig straatwerk?

Niet alleen scholen hebben te maken met slecht straatwerk. Ook uw bedrijventerrein of de oprit voor uw huis kan te maken krijgen met wegzakkende tegels. Daarnaast kunnen door de jaren heen het tegelwerk in uw tuin en/ of terras verzakken. Sommige klanten van Allgroen bv hebben te maken met een slechte ontwatering. Het water kan niet wegzakken en blijft staan op de bestrating. Een slordige bestrating kan lelijk ogen en uw woon- of werkplezier flink verminderen. Wat kunt u doen?

Hoe ontstaat slecht straatwerk?

Slecht straatwerk kan ontstaan door een aantal factoren. Er is bijvoorbeeld zwart zand gebruikt. Zwart zand is altijd in beweging. Daardoor kan het tegelwerk niet goed rusten. Het probleem kan worden opgelost met straatzand en goed aangelegde opsluitbanden. Daarnaast hebben weersomstandigheden veel invloed op het straatwerk. Veel regen kan ervoor zorgen dat tegelwerk verschuift. Wanneer er veel water in de grond zit kan de grond verzakken. Wanneer dit vaker gebeurt kan het straatwerk dus meezakken.

De Fontein
De Fontein
De Fontein
De Fontein
De Fontein

Ophogen straatwerk en straatmeubels

Allgroen bv gaat zeer deskundig te werk met een team van vakkundige medewerkers. Dat doen we al meer dan 35 jaar voor o.a. waterschappen, scholen, ziekenhuizen en instellingen, gemeenten, particulieren, woningbouwcoöperaties. Kortom: voor iedereen, overal.

Voor het schoolplein in de Marisstraat hebben we direct de speeltoestellen en rubbertegels ook opgehoogd. Het plein is zo geëgaliseerd waardoor de kinderen weer veilig kunnen rondrennen. Met een machinepark vol apparatuur en machines, kunnen we snel uw klus klaren. Daarnaast hebben we toegang tot diverse materialen zoals goede kwaliteit zand.

Heeft u vragen over straatwerk? Of wilt u uw speelplein op laten hogen door Allgroen bv? Schakel ons in. Vraag via dit formulier een prijsindicatie op maat. Of neem contact met ons op voor extra informatie.