Grootschalig renovatiewerk in Capelle aan den IJssel

Voor een bekende klant mag Allgroen bv komende periode twee grootschalige projecten uitvoeren. In Beemsterhoek Capelle aan den IJssel ten eerste namelijk een stuk terrein opnieuw ingericht. In Reviusrondeel zal ten tweede gestart worden met renovatiewerkzaamheden. Het onderhouden van grootschalig terrein ten behoeve van groot groenvoorziening is al meer dan 35 jaar de belangrijkste bezigheid van Allgroen bv. De medewerkers van Allgroen bv zetten zich ook bij deze klussen met veel plezier in.

Project Beemsterhoek

In de Beemsterhoek zullen de komende weken het hele terrein opnieuw worden ingericht. Daarbij wordt er nieuwe beschoeiing geplaatst. De hoveniers van Allgroen bv zullen diverse beplanting, bomen en gras aanbrengen. Tevens wordt er een nieuwe vis steiger geplaatst. Zo hebben visliefhebbers een nieuwe plek om de vislijn uit te gooien. In de Beemsterhoek ligt een kleine zaal of kantinegebouw. Bij dit gebouw zal een gloednieuw terras aangelegd worden. Daarbij is voldoende verlichting wenselijk. Bij de paden zal dan ook nieuwe verlichting worden geplaatst. Allgroen bv verwacht dat medio januari 2018 het project in de Beemsterhoek voltooid zal zijn.

Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel

Project Reviusrondeel

Op 19 oktober 2017 is er al gestart met de werkzaamheden voor Reviusrondeel in Capelle aan den IJssel. Deze streek zal net als de Beemsterhoek volledig gerenoveerd worden. Er is gestart met het aanbrengen van nieuwe beschoeiing langs de vijver. Over ruim 800 meter is er nieuw beschoeiing geplaatst. Al het overige groen is gerooid. De boomschors die onder de speeltoestellen ligt zal spoedig vervangen worden door kunstgras. Vervolgens zal er gestart worden met het draineren van het terrein. Na drainage wordt de grond aangevuld met zand.

In Reviusrondeel zijn de paden circa 2 jaar terug vernieuwd. Allgroen bv zal de originele paden behouden. Deze blijven onveranderd. Wel worden de tegelpaden opnieuw bestraat. Uiteindelijk zal de gehele beplanting worden vervangen met inheemse flora en fauna. Als allerlaatst wordt het terrein opgehoogd met grond. We verwachten dat de klus in februari 2018 zal worden afgerond.

Geniet van een professioneel aangelegde groene buitenruimte

Na bovenstaande werkzaamheden is het gebied van de Beemsterhoek en Reviusrondeel weer fatsoenlijk opgeknapt. Bewoners en bezoekers kunnen daarom begin volgend jaar genieten van een mooi verzorgd gebied. Dat is vooral prettig, wanneer het weer in Nederland mee zit.

Heeft u ook een project waarbij u een gebied wilt ophogen, draineren of renoveren? Allgroen bv helpt u snel verder. Dat doen wij door onder beschoeiing te of drainage te plaatsen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het toevoegen van een damwand aan uw terrein.

Of u nu een complexe klus of kleinschalig project voor ons in petto heeft. Ons vakbekwame personeel beschikt al met al over jarenlange ervaring om deze projecten naar volle tevredenheid voor u uit te voeren. Schakel ons daarom in. Bel eerst voor meer informatie en vraag daarnaast naar onze prijzen.

Wilt u het eindresultaat zien van deze projecten? Houd onze sociale media kanalen in de gaten: