Vervolg op project Beemsterhoek Capelle aan den IJssel

Begin november 2017 berichtte Allgroen bv al eens over het grootschalige project in de Beemsterhoek in Capelle aan den IJssel. Het terrein zal in ons beheer opnieuw worden ingericht. Er wordt nieuwe beschoeiing en een nieuw terras geplaatst. Daarnaast zal er onder andere voor visliefhebbers een nieuwe vis steiger worden aangelegd. In dit bericht volgen de eerste vorderingen van het project. Allgroen bv verwacht bovendien dat de genoemde werkzaamheden in dit bericht in januari 2018 afgerond zullen zijn.

Voortgang project Beemsterhoek

De werkzaamheden in Capelle aan den IJssel vorderen gestaag. We hebben intussen keerwanden geplaatst om diepte te creëren in het plantsoen. Daarnaast is er onlangs zand en nieuwe grond gestort langs het terras en de toekomstige paden. Het terras is inmiddels geheel betegeld met grote antraciet tegels van 50 x 50 cm. Dat geeft een rustige maar moderne uitstraling. Langs het terras komt er bovendien nieuwe verlichting. Allgroen bv heeft hiervoor nieuwe kabels aangelegd.

Beemsterhoek    Beemsterhoek    Beemsterhoek

Hergebruik van materiaal

De paden in het groenbestek worden op dit moment nog betegeld door onze stratenmakers. Daarbij zullen zij de oude banden en tegels hergebruiken. Hergebruik vinden wij als Allgroen bv zeker belangrijk. Niet alleen bespaart het kosten, maar ook de ecologische voetafdruk op het milieu wordt aanzienlijk voorkomen. Voor de kerst zullen de paden gereed zijn. Tevens hopen wij dan dat de nieuwe vis steiger hebben geplaatst.

Aankomend jaar kunnen visliefhebbers hun geluk niet op met de nieuwe visplaats.

    Beemsterhoek     Beemsterhoek

Beemsterhoek     Beemsterhoek     Beemsterhoek

Verwachting project Beemsterhoek

In januari 2018 maken onze vakmensen de paden en de steiger af. Er wordt onder andere door Allgroen bv grond aangevoerd. Daarnaast dragen we zorg voor het plaatsen van de verlichting in januari 2018. en zullen onze professionele hoveniers tevens de beplanting aanleggen. Al met al is de Beemsterhoek na realisatie helemaal opgeknapt. Het gebied is na de werkzaamheden opgefleurd en weer toegankelijk voor bewoners, omwonenden en bezoekers.

Allgroen bv helpt u al met al verder met (grootschalig) groenvoorziening. Maar ook voor groenonderhoud en boomverzorging, bestrating en infrastructureel werk staan we voor u klaar. Wilt u eerst meer informatie ontvangen of heeft u een project voor ons beschikbaar? Neem vandaag nog contact met ons op of vul ons formulier in voor een prijsindicatie op maat.

Verder lezen