Herinrichten Valeriusrondeel – Deel 2

In het eerste deel van het project hebben we voorbereidende werkzaamheden besproken. Denk hierbij aan het vervangen van de bestaande damwand en het eerste snoeiwerk. Lees hier deel 1 over de herinrichten van het Valeriusrondeel.

In de afgelopen tijd hebben wij zeker niet stil gezeten! Er wordt steeds meer zichtbaar van de nieuwe vormgeving van het Valeriusrondeel. De tegels bij de speelplaatsen zijn weggehaald en afgevoerd. Hier is kunstgras voor teruggekomen. Op de foto’s is goed te zien dat dit de plekken flink opknapt! Ook zijn de eerste paden in het project bestraat. Tot slot is er grond aangebracht om het terrein in zijn geheel op te hogen.

In deel 3 nemen we u mee in de afrondende fase van het project. Denk hierbij aan het maken van de plantvakken en het inzaaien.

Bekijk hieronder de foto’s van de voortgang.

Foto’s

Wilt u een opdracht aan ons doorgeven? Allgroen B.V. helpt u met veel vakmanschap verder. Kijk eens bij diensten of mail uw vraag of verzoek naar info@allgroenbv.nl. Ook kunt u meer lezen over onze andere projecten op onze website! Klik hier om onze recente projecten te bekijken.

Bekijk ons verhuurassortiment