Infrastructureel werk rond kantoorpand in Dordrecht

Voor een opdrachtgever die zich specialiseert in kantoorinrichting in Dordrecht is Allgroen bv bezig geweest met een aantal infra- en grondwerkzaamheden op het terrein van de opdrachtgever. Rond 8 april 2019 zijn we met dit project gestart en rond 19 april 2019 zijn de infrastructurele werkzaamheden voltooid.

Deze week heeft Allgroen bv de laatste hand aan infrastructureel werk gelegd. Het buiten plein is daartoe afgewerkt met allerlei soorten planten. De werknemers en bezoekers van dit kantoorpand profiteren niet alleen van een fenomenaal uitzicht, maar ook van een heldere afscheiding en bloeiende planten.

Infrastructureel werk – Wat hebben we precies gedaan?

We zijn onlangs gestart met het afgraven en afvoeren van een laagje breekpuin van de huidige parkeerplaats. Vervolgens is de riolering geplaatst, welke bestaat uit het pvc-materiaal. Eveneens hebben we een aantal straatkolken geplaatst.

Een straatkolk is een speciale voorziening om regenwater af te voeren. Iedere kolk is daarbij aangesloten op een regenwater- of vuilwaterriool of soms zelfs op een directe afvoerleiding naar oppervlaktewater. Een dergelijk systeem voorkomt wateroverlast én zorgt ervoor dat regenwater altijd af kan vloeien.

Infrastructureel werk
Infrastructureel werk
Infrastructureel werk

Een prachtige schanskorf schutting voor een stoere uitstraling

Een partnerbedrijf is na het plaatsen van deze straatkolken begonnen aan het aanbrengen van schanskorven. Een schanskorf is een speciale erfafscheiding die bestaat uit metalen draden die aan elkaar gelast zijn. De korf of erfafscheiding wordt vervolgens gevuld met zwaar materiaal zoals stenen of natuursteen brokken. Dergelijke afscheidingen hebben geen inkijk en garanderen de privacy van werknemers of bewoners. Bovendien geven ze een unieke, robuuste stijl weer, die goed past bij de architectuur van allerlei typen gebouwen.

Nieuwe terras- en parkeervaktegels

Na het plaatsen van de schanskorven, heeft Allgroen bv het straatwerk aangepakt. Zo zijn er eerst kabels aangelegd voor de toekomstige verlichting van de buitenplaats. De terrassen hebben we bestraat met 30 x 60 cm siertegels in een mooie grijs tint kleur. Tegenstrijdig aan deze kleur zijn de parkeervakken, die met zwarte betonstraatstenen zijn aangelegd. Dát geeft immers een mooi contrast. Het terras is afgewerkt met 3 stuks cortenstaal plantenbakken, voor een industriële stijl. Deze zijn door Allgroen bv gevuld met allerlei soorten bloemen en planten.

Infrastructureel werk
Infrastructureel werk

Infrastructureel werk – Geniet van onze gespecialiseerde machines voor een snelle uitvoering van uw project

We hebben de werkzaamheden uitgevoerd met een mobiele kraan, rupsdumper, een trekker met kar en diverse vrachtwagens. Deze hebben we in eigen beheer, waardoor we ieder project met zeer grote zorgvuldigheid en snelheid uitvoeren.

Meer weten over infrastructurele projecten of machines bij Allgroen bv? Neem als eerste een kijkje op onze website. Én vraag vervolgens vrijblijvend meer informatie op voor uw eigen infraproject.