Houten Douglas overkapping mét groen dak voor Zadkine College Rotterdam | Deel 2

In ons vorige bericht: ‘Houten Douglas overkapping mét groen dak voor Zadkine College Rotterdam | Deel 1, ’ ontdekte u dat we momenteel bezig zijn met het realiseren van een prachtige overkapping op het Zadkine College in Rotterdam. Dat project is inmiddels tot een goed einde gebracht door de medewerkers van Allgroen bv.

Op 07 januari 2020 zijn we met veel enthousiasme aan dit project begonnen en in de laatste week van januari hebben we het project succesvol mogen afronden. Zo is er niet alleen een nieuwe overkapping geplaatst -die als praktijkruimte zal dienen voor de werkstudenten- maar is er is ook een deel van de bestrating vernieuwd.

Tevens is er rondom de overkapping een ovaalvormig vak gerealiseerd voor bloeiende planten. Deze plantenborder is op het moment nog niet ingeplant en zal op een later moment worden uitgevoerd.

Houten Douglas overkapping. Een blikvanger voor Zadkine College Rotterdam

De houten Douglas overkapping is een ware blikvanger in de binnenplaats van de school. Het groene sedum dak maakt het plaatje compleet voor de opdrachtgever. De groene matten van het sedum dak bestaan uit een specifieke samenstelling van onderhoudsarme begroeiing. En hebben naast een mooi uitzicht ook nog een andere functie. Zo werkt het dak isolerend én dempt het geluid.

Dankzij de lage traptreden en open structuur van de overkapping, is de praktijkruimte makkelijk te betreden voor de studenten. Al met al een geslaagd project voor het Zadkine College Rotterdam.

Meer ontdekken over het plaatsen van een houten overkapping mét groen sedum dak

Wenst u ook meer te weten te komen over het plaatsen van een houten Douglas overkapping in Rotterdam en omstreken? Inclusief met een prachtig groen sedum dak? De medewerkers van Allgroen bv helpen u bij het ontwerpen en aanleggen van uw ideale overkapping. Net zo mooi als deze voor het Zadkine College Rotterdam.

Kom daarom voor meer informatie met ons in contact via de website. En vraag direct een prijs op voor het plaatsen van een overkapping op maat.