Renovatie achtertuin Dordrecht

In de maand juni 2016 heeft Allgroen een particuliere tuin in Dordrecht onder handen genomen. Hierbij is de gehele achtertuin vernieuwd. De huiseigenaren wensten een aantal aanpassingen in de tuin waarbij de tuin makkelijk in onderhoud was te voorzien en tevens makkelijk schoon te houden.

Plaatsen van een nieuwe schutting, riolering en kabels

De klus is begonnen met het plaatsen van een schutting op een betonnen muurtje. Tegelijkertijd is er een border gemaakt van strakke antraciete blokken. In deze border zijn nieuwe planten geplant zodat dit onderdeel ook in de toekomst onderhoudsvriendelijk blijft. Ook is er een riolering aangelegd met drie afwateringsputten. Hiernaast zijn er nieuwe kabels aangelegd waar nieuwe tuinverlichting op is aangesloten.

De bestrating

De tuin (115 m²) is opgevuld met zand en geëgaliseerd. Allgroen heeft alles goed aan getrild. Hierna is de bestrating in een patroon van lichte en donkere tegels aangebracht. De klant heeft de tegels zelf uitgezocht (Sevilla Leimotief) in de kleuren licht grijs en antraciet. Een prima keus! Want het resultaat oogt strak en overzichtelijk!

Het resultaat

Allgroen heeft na drie weken de nieuwe tuin aan de eigenaren opgeleverd. Deze waren erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Bekijk het resultaat van de oplevering op onze Facebookpagina!

Schakel ons in!

Wilt u ook uw tuin door Allgroen uit laten voeren? Neem direct contact op met één van onze uitvoerders via 078 61 62 837 of mail naar info@allgroenbv.nl.

Bekijk ook eens onze andere diensten