Nieuw materieel: compacte zaaimachine!

Allgroen heeft een nieuwe compacte zaaimachine in gebruik genomen. Deze machine is ideaal voor het zaai klaar maken en egaliseren van geploegde of gespitte grond. Dit komt door de roterende messen die de grond verkleinen, de balk die de grond egaliseert en een aandrukrol die de grond weer aandrukt. De zaaimachine heeft als voordeel dat hij in het voorjaar de nattere ondergrond niet naar boven haalt. Dit in tegenstelling tot een frees.

Ideaal voor het inzaaien van gazons, grasvelden en sportvelden!

De zaaimachine op de foto wordt aangedreven door een New Holland Compact Trekker (55 PK). De zaaicombinatie is een combinatie van Rotoreg Remac en Green graaimachine met Kooirol. Door een aanzienlijke zaaibreedte van 180 cm is onze zaaimachine uitermate geschikt voor het bewerken en inzaaien van gazons, grasvelden en sportvelden. Tevens is de machine instelbaar voor diverse formaten zaad.

U kunt de tractor uitbreiden met diverse mogelijkheden; bijvoorbeeld met een grondfrees van 160 cm eventueel met packerrol.

Zaaimachine ook te huur!

U kunt onze compacte zaaimachine ook huren inclusief machinist. Vraag naar de mogelijkheden via 078 – 61 62 837 of mail naar info@allgroenbv.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder! Meer weten over verhuur? Bekijk onze machineverhuur pagina.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant