infra project

Effectieve projectbegeleiding bij uw infra project

Al tientallen jaren legt Allgroen bv kabels, leidingen en riolering aan bij uw infra project. Niet alleen voor gemeenten, instellingen en bedrijven, maar ook voor aannemers en woningbouwverenigingen. Toch zijn er zo nu en dan problemen met de richtlijnen en de verdeling van verantwoordelijkheden. Het is van belang dat risico’s en knelpunten vooraf in het beginstadium al worden ondervangen en opgelost. Allgroen bv helpt u graag verder met een effectieve projectbegeleiding bij uw infrastructurele project. Groot of klein.

Infra project: inclusief montage en periodiek onderhoud

Bij montage, aanleg en onderhoud van uw kabel- en leidingsystemen is Allgroen bv een vakbekwame speler. Het grondverzet en de gestelde werkzaamheden worden geheel in eigen beheer uitgevoerd. Ook indien u renovatiewerkzaamheden nodig heeft. Projecten in de civiele techniek en cultuurtechniek voeren wij met veel expertise voor u uit.

Een groot voordeel van het uitbesteden is dat wij u diverse kosten kunnen besparen. Dat komt omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren. Ook ergernissen met betrekking tot de planning worden bij ons voorkomen. U spart met één vaste contactpersoon die u op de hoogte houdt van de voortgang van het project. Bij ons bent u altijd op de hoogte van de status van het project.

Voorkom wanorde in de grond

In de Nederlandse bodem liggen talloze kabels en leidingen. Het is voor opdrachtgevers niet altijd duidelijk wie waar voor verantwoordelijk is. En welke wet-regelgevingen er gelden. Allgroen bv draagt zorg voor een verduidelijking van de ondergrondse infrastructuur. Wij geven advies over het verleggen, aanpassen of verwijderen van kabels of leidingen. Zo weet u als opdrachtgever direct waar u aan toe bent.

CROW-Richtlijn

Allgroen bv werkt volgens de CROW-richtlijn 500 om graafschades aan onderliggende infrastructuur te voorkomen. De richtlijn geeft ons handvatten om hoofdaannemers, opdrachtgevers en zelfs initiatiefnemers aan te spreken op het veilig handhaven van graafwerkzaamheden. Meer weten over de CROW-richtlijn? Lees ons vorige artikel:

Foutloze realisatie van uw infra project

Geen bedrijf, instelling of woning kan zonder een goede ondergrondse infrastructuur. De professionele medewerkers van Allgroen bv dragen zorg voor uw grootschalige of kleinschalige klus. Van begin tot eind zorgen wij voor een uitstekend resultaat. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de realisatie van uw infra project. En kunnen u altijd passend adviseren. Wilt u kabels, leidingen of riolering aanleggen, renoveren of onderhouden? Allgroen bv helpt u verder. Neem eens een kijkje bij onze dienst ‘infra‘ en ontdek de mogelijkheden!

Via onze website kunt u snel een offerte op maat aanvragen voor uw infra project:

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant