Nieuwe houtgrijper type 600

Allgroen heeft een houtgrijper type 600 in gebruik genomen. Deze grijper hebben wij aangeschaft bij Groeneveldt Grijpers en is uitgevoerd met twee extra rotatiemotoren zodat de rotatie extra sterk is. De grijper heeft een voorbereiding voor de hydraulische kettingzaag die, indien nodig, aan de grijper kan worden gemonteerd. Hij zal gebruikt worden voor het rooien van bomen en heesters.

Momenteel is de grijper gemonteerd aan onze Takeuchi TB 295 (onze tien Tons bandenkraan) met als machinist Arie Schrauwen. Tevens kan hij ook gemonteerd worden aan onze 5,5 Tons- en 12 Tons Rupskranen en met een verloop ook aan onze 15 Tons bandenkraan.

De grijpers bewijzen zich in de markt

De houtgrijpers van Groeneveldt Grijpers hebben zich inmiddels goed bewezen in de markt. Ze worden gebruikt om o.a. bomen en takken te klemmen, te hanteren en te sorteren. Ook kunnen ze worden ingezet om snoeiafval in de shredder te plaatsen, waar ze beduidend minder zand en grond in de shredder achterlaten. De tanden van onze houtgrijper grijpen door elkaar heen, waardoor de Houtgrijper Type 600 zeer geschikt is om objecten van de grond op te pakken.

Bekijk de houtgrijper in actie!  

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Gebruik maken van onze houtgrijper?

Heeft u binnenkort ook een klus voor o.a. het rooien van bomen en heesters in de buurt of bij u eigen thuis en wilt u graag ons materiaal inzetten (incl. bestuurder)? Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden via: 078 61 62 837 of mail naar info@allgroenbv.nl.

Alles over onze werkzaamheden

Wij hebben alle informatie over ons bedrijf en werkzaamheden gebundeld in één fijn overzicht. Vraag nu gratis onze handige brochure aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure Allgroen bv

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

  • afvalbakken dordrecht stolk fotografie

Allgroen B.V. monteert statiegeldbeugels aan afvalbakken

24 juli, 2023 | 10:32|

  • inspecteur speelplaats

Cursus Inspecteur Spelen Basis

10 maart, 2023 | 09:43|

Allgroen B.V in vakblad Cumela

13 januari, 2023 | 02:48|

Bekijk onze uitgebreide dienstverlening!
Ga naar de bovenkant