Machines te huur

Machines te huur. Zeer compact en flexibel in gebruik

Machines te huur bij Allgroen bv. Ons machinepark groeit! Daarom hebben we onlangs nieuwe machines aangeschaft. Met onderstaande machines wordt het werk in de groene buitenruimte eenvoudiger. Compacte machines brengen naast flexibiliteit, ook groot ander voordeel met zich mee. Zo besparen ze veel tijd.

De aangeschafte machines zijn nu ook beschikbaar voor verhuur. Bij verhuur ontvangt u te allen tijde een professionele bestuurder. Deze neemt het werk voor u uit handen.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van veiligheidsdiploma’s, veiligheidskleding en hebben kennis van de juiste richtlijnen. Ook bij calamiteiten. Bekijk ons verhuuraanbod of vraag direct een prijs op.

Machines te huur | Bladzuiger voor tuinwerk

Heeft u een hekel aan het opruimen van gevallen bladeren? Met de Bily Goat Bladzuiger van Allgroen bv ruimt u binnen no-time uw tuin of terrein op. Het frame en het vacuüm van de machine is bijzonder licht en manoeuvreerbaar.

Ideaal voor het opzuigen van bladeren, gras, bloemknoppen of zaden uit patio’s of kleine tuinen.

Ook te huur | Minishovel voor grondverzet

Een minishovel is optimaal bij de inzet van grondverzet of bestratingswerkzaamheden. Met behulp van een hefarm kan de minishovel eenvoudig lading opnemen en verplaatsen. Door de compacte omvang van de minishovel is deze uiterst geschikt voor moeilijk toegankelijke ruimtes.

Mini-loaders zoals deze zijn zeer stabiel en besparen veel tijd.

Machines te huur
Machines te huur

Ook te huur | Rupsdumper voor grondtransport

De felle blauwe rupsdumper is uiterst geschikt voor het transporteren van grond, zand of funderingsmateriaal. Door de kiepfunctie en de rupsbanden is de machine breed inzetbaar.

Zeer geschikt voor het laden of kiepen in bijvoorbeeld aanhangwagens.

Meer weten over machines te huur?

Wilt u meer informatie over machines te huur? Bekijk de volgende informatiepagina’s:

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant