Nieuwe machine: Vertidrain

De Vertidrain, bijvoorbeeld als aanbouwwerktuig achter de tractor, wordt gebruikt voor de verticale drainage van de grasmat. Met deze machine worden per vierkante meter +/- 100 gaatjes met een doorsnede van circa 3 cm en een diepte van 20 cm. gemaakt. Deze gaatjes zorgen ervoor dat de bovenlaag van de grasmat beter waterdoorlatend wordt. Zodat een grote hoeveelheid regenwater snel afgevoerd wordt naar de ondergrond en de grasmat ondanks de regen toch beloopbaar of bespeelbaar blijft.

Vertidrain voor een goede afwatering

Door de grasmat vóór het verticaal draineren te bezanden, zullen de gaatjes met behulp van het regenwater vol zand lopen. Dit zorgt voor een goede waterafvoer voor langere tijd. Binnen korte tijd zullen de gaatjes weer overgroeid raken door het omliggende gras en ontstaat weer een voor het oog mooi gesloten, maar goed doorlatende grasmat.

Benieuwd naar deze techniek? Bekijk de video: 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Recent gebruikt voor spoedklus

Recent hebben wij deze techniek ook ingezet voor het onderhoud van de ligweide rond het buitenzwembad in de gemeente Papendrecht.

Meer weten over onze machines?

Of wilt u meer informatie over wat u kunt huren? Bekijk ook eens onze machineverhuur pagina. Neem vrijblijvend contact op via: info@allgroenbv.nlof bel naar 078 – 61 62 837. Onze medewerkers helpen u graag verder!

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant