Vergroen het schoolplein met Allgroen bv

In Noord-Brabant is het al zo ver. Daar komt een speciale subsidieregeling om minstens 160 schoolpleinen te vergroenen. De focus wordt verlegd van een bestraat schoolplein naar een avontuurlijke omgeving. Allgroen bv ontzorgt u als scholengemeenschap of dagverblijf met het aanleggen en renoveren van groen. Samen met u willen wij als groenbedrijf een goede basis leggen voor de ontwikkeling van kinderen.

Een groen schoolplein heeft grote voordelen. Niet alleen zorgt het ervoor dat kinderen bewuster omgaan met de natuur, maar een groen schoolplein zorgt ook voor een geluksgevoel. Mensen voelen zich automatisch gelukkiger wanneer zij omringt zijn met groen. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden van Allgroen bv voor het vergroenen van uw speelterrein.

Implementeer groen op het schoolplein

Steeds meer scholen en kinderdagverblijven erkennen de voordelen van een groene leefomgeving. Kinderen leren op een speelse manier planten en bomen herkennen. Tevens kunt u als scholengemeenschap op een speelse wijze de natuur bij de educatie betrekken. Met een groen speelterrein ontwikkelen kinderen bovendien een creatiever spel.

Allgroen bv is de aangewezen partner voor zowel de complete inrichting als het onderhoud van het schoolplein. Groenaanleg, -renovatie en onderhouden voeren wij graag voor u uit. Tevens kunnen wij verhardingen aanleggen zoals sierbestrating en plaatsen wij speeltoestellen. Wilt u water implementeren op uw schoolterrein? Wij ontgraven grond en plaatsen verschillende soorten waterpartijen.  

Bij het renoveren of plaatsen van groen is onderhoud van belang. Wij komen u graag ontzorgen. Dat doen wij met periodiek onderhoud. Zo kunt u zich weer volledig focussen op het runnen van uw school of dagverblijf.

Elementen die u kunt implementeren

Hoe kunt u uw school vergroenen? Wij adviseren u hier graag over. Soms is het plaatsen van een grasveld en een aantal speelelementen al voldoende. Wilt u meer weten over de elementen die u kunt toevoegen? Lees dan eens ons vorige artikel: ‘3 Tips voor een duurzaam schoolplein.’

Onze vakkundige medewerkers komen graag eens met u sparren over de mogelijkheden op uw speelplaats. Kom in contact met Allgroen bv. Dat doet u door ons online formulier in te vullen. Indien gewenst, sturen wij dan direct een prijsopgave mee.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant