Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Hovenier Alblasserdam

Wilt u een hovenier Alblasserdam inschakelen? Allgroen bv kan u van dienst zijn bij aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen, parken, bermen, plantsoenen, terrassen en terreinen. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van grondwerk en infrastructurele voorzieningen. Zoals het aanleggen van straatwerk, leidingen, riolering en kabels. Heeft u schade aan uw bomen? Of wilt u deze verzorgen? Als boomeigenaar heeft u een zorgplicht. De European Tree Workers van Allgroen B.V. beschikken over diepgaande kennis en zijn zeer vakbekwaam.

Met meer dan 37 jaar ervaring, is uw project bij ons in zeer goede handen. Van boomverzorging tot grootschalige infrastructurele projecten. Bij Allgroen bv uit Dordrecht kunt u namelijk terecht voor uitstekende hoveniers en projectplanning in Alblasserdam en omgeving. Wij voeren uw project op een professionele wijze uit. Daarbij geniet u van een aantrekkelijk tarief en een uitstekende service. Vul voor een afspraak of een offerte op maat ons formulier in.

Bestrating Zwijndrecht

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Hoveniersbedrijf Alblasserdam

Allgroen B.V. opende haar deuren voor het eerst in 1982. Toen nog een kleinschalige hovenier, inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Met een modern machinepark in Dordrecht werken we dagelijks met meer dan 50 machines. Van vrachtwagens tot onkruidverdelgers. Allgroen B.V. helpt u bij iedere klus omtrent groen, grond en infra uit de voeten.

Dit helpt ons om uw project zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Door onze gunstige ligging nabij de snelwegen, zijn we aanzienlijk snel bij u op locatie in Alblasserdam. Dat werkt wel zo prettig. Voor tal van opdrachtgevers zijn wij actief in Zuid-Holland en soms daarbuiten. Denk aan gemeenten, waterschappen, woningbouwcoöperaties, bedrijven, scholen. En zelfs particulieren. Onze jarenlange ervaring garandeert u goed advies en een deskundig resultaat.

Allgroen B.V. is aangesloten bij brancheorganisatie CUMELA. Daarmee kunnen wij onze klanten de beste kwaliteit leveren op het gebied van groen, grond of infra. Bovendien besteden wij extra aandacht aan veilig werken. Dat doen wij door regelmatig speciale BHV-dagen te organiseren. Daar leert ons uitvoerende personeel alles over brandveiligheid, het ontruimen van gebouwen of machines, communicatie en levensreddende handelingen.

In het geval van een calamiteit kunnen wij dus snel ingrijpen.

Uw hovenier in Alblasserdam

Met een uitgebreid assortiment aan diensten, positioneren wij ons breed inzetbaar. Of u nu voor een gemeente, instelling of woningbouwvereniging werkt. Of zaken met ons wil doen als particulier. Wij bedienen alle kanten van de markt. U kunt Allgroen bv inschakelen voor groenvoorziening, grondverzet en infrawerk. Ook zijn wij bekwaam om speeltoestellen te keuren (en indien nodig te plaatsen) en om bomen te rooien, snoeien en verzorgen.

Middels een VTA-onderzoek kunnen wij bovendien de gezondheid van uw bomen vaststellen.

Wat uw wensen ook zijn, hoveniersbedrijf Allgroen bv helpt u graag verder. Zo nemen wij dagelijks veel werk voor u uit handen nemen. Van detailwerk tot aan grootschalige werkzaamheden op het gebied van groen, grond en infra.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Offerte aanvragen

Wilt u een professionele hovenier inschakelen? Eén die de werkzaamheden op een veilige en verantwoordelijke wijze uitvoert? Wanneer u Allgroen bv inschakelt, ontvangt u een aantrekkelijk tarief en een bovenal vriendelijke service. Bekijk ook eens of portfolio of volg ons via LinkedIn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.