Onderhoud grasmatten

Heeft u onderhoud grasmatten nodig? Allgroen bv helpt u bij het effectief gezond houden van uw gazon. Grasmatten zijn eenvoudig te plaatsen, omdat de grasplantjes al ingezaaid zijn. De hoveniers van Allgroen bv helpen u anderzijds ook bij het grondig onderhouden van uw gazon. Daarvoor zijn onze medewerkers in het bezit van een gedegen opleiding en diepgaande groenkennis.

Wilt u meer te weten komen over het onderhouden van uw grasmatten? Een gazon moet u jaarlijks bemesten, bekalken en maaien. Wij nemen de onderhoudswerkzaamheden graag van u over. Vraag een verzoek tot onderhoud aan via de website van Allgroen bv. Dat doet u door gewoon dit formulier op de website in te vullen.

Geniet van effectieve groenvoorziening en deskundig onderhoud!

Wilt u een nieuw gazon laten aanleggen door de medewerkers van Allgroen bv? U heeft bij ons de keuze uit 3 verschillende opties. Laat uw gras inzaaien, kies voor handige grasmatten of geniet van kunstgras. U ontvangt bij aanleg deskundig advies van onze hoveniers. Ook helpen we u graag verder met een ontwerptekening voor uw terrein. Niet alleen particulieren zijn gebaat bij een verzorgde buitenruimte, ook zakelijke opdrachtgevers profiteren van een mooie ontvangstruimte. Een mooi groen gazon helpt daarbij.

Naast aanleg voorzien we u ook van professioneel onderhoud. Daarvoor maaien wij uw gras, verticuteren wij deze en geven het extra kalk en/of mest. Zo gaat uw gazon nog langer mee.  Allgroen bv is een ISO-9001 en VCA-gecertificeerde organisatie die zich specialiseert in groen, grond en infrawerk. Dat voeren wij uit voor tal van opdrachtgevers in heel Zuid-Holland.

Onderhoud grasmatten nu aanvragen bij Allgroen bv

Grondig onderhoud voor uw grasmatten nodig? Allgroen bv houdt uw gazon in tiptop conditie, het hele jaar door! Vraag onderhoud aan via een onderhoudscontract of bel wanneer u op korte termijn wilt genieten van nauwkeurig onderhoud. Onze hoveniers komen graag bij u langs in Zuid-Holland. Vul bij interesse voor ‘onderhoud grasmatten’ dit formulier in op de website van Allgroen bv.

Andere groendiensten

Navigeer door naar één van onze andere groendiensten: