Wintertuin

Allgroen B.V. realiseert graag uw droom winter tuin! Wij maken een exclusief ontwerp voor u dat geheel past bij uw wensen. Geen idee is te gek! We leveren een totaalpakket als het gaat om tuinontwerp. Dit betekent dat we ook de grond afvoeren en materialen als verlichting en schuttingen kunnen leveren. Alles in één; wel zo fijn.

Van grootschalige bedrijfstuin tot kleine stadstuinen. Allgroen B.V. is uw partner bij uitstek. Heeft u zelf geen groene vingers, maar wilt u wel dat uw winter tuin het hele seizoen er piekfijn bij staat? Uiteraard kunt u het periodieke onderhoud bij ons onderbrengen. Vraag naar de mogelijkheden.

Professioneel hoveniersbedrijf

Zoekt u een professioneel hoveniersbedrijf in de regio Zuid-Holland? Dan is Allgroen B.V. de geschikte keuze voor uw project. Op onze website kunt u meer lezen over al onze uiteenlopende werkzaamheden! U kunt bij ons terecht voor onder andere tuinontwerp, aanleg en renovatiewerk.

Wintertuin
Wintertuin
Wintertuin

Bedrijfstuinen laten plaatsen

Goed om te benoemen is dat we ook zakelijke klanten met plezier voorzien van een prachtige bedrijfstuin die in de wintermaanden mooi staat. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mix van groenblijvende winter beplanting en geurende bloemen. Maar ook doen onze collega’s inspectie aan bomen in de omgeving of doen we grondwerkzaamheden. Parkeerplaatsen nodig? Geen probleem. Onze collega’s komen graag bij u op locatie langs om u van meer informatie te voorzien.

Verplanten van huidige bomen

U wilt graag uw huidige tuin winterproof maken, maar hiervoor dienen enkele bomen verplant te worden. Al meer dan 35 jaar hebben wij ervaring met het snoeien, frezen, verplanten en verwijderen van bomen. Ook als u gaat verhuizen en u wilt uw bomen graag verplanten zijn wij uw partner. Uiteraard inspecteren we ook de huidige bodemkwaliteit zodat we zeker weten dat uw boom na verplanting zonder problemen kan blijven groeien!

Stel vrijblijvend uw vraag aan ons

Uw vraag stellen aan ons

Een bijzondere winter tuin laat u aanleggen door Allgroen B.V.! Dé expert in groen, grond en infra. Neem direct contact met ons op door uw vraag te stellen via het onderstaande formulier. Lees ook meer over onze huidige projecten via de website. We hopen snel met u in contact te komen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.