Infrawerk

Infrawerk heeft alles te maken met het onderhouden en realiseren van grond, water en wegen. Ook wel infrastructuur genoemd. Onder Infra worden meerdere onderdelen verstaan. Allgroen B.V. vertelt u graag meer over de werkzaamheden die hier onder vallen.

Projecten in de cultuurtechniek, groot groenvoorziening en civiele techniek wilt u vanzelfsprekend laten uitvoeren door een specialist binnen de branche. Allgroen B.V. heeft al het passende materiaal en personeel in huis om u uw project professioneel en snel uit te kunnen voeren. Lees verder om meer te weten over straatwerk, rioleringswerk, leidingwerk, wateropslag & afwatering en hoog risico.

Straatwerk

Straatwerk is een allesomvattend begrip voor verschillende werkzaamheden voor het verharden van wegen en paden. De verharding hiervan gebeurt met elementen als bakstenen en klinkers. Deze ziet u bijvoorbeeld veel binnen de woonwijken op straat. Het aanleggen van straatwerk in de openbare ruimte kan ook het realiseren van parkeerplaatsen of het herinrichten van pleinen.

Vanzelfsprekend zien we bestrating ook voorbijkomen op schoolpleinen, bedrijventerreinen en in particuliere tuinen. Verharding van het grondoppervlakte komt dus in veel verschillende manieren terug. Allgroen B.V. heeft al vele bestratingsprojecten uitgevoerd. Bekijk deze in ons portfolio!

Rioleringswerk

Rioleringswerk is belangrijk. Door juiste rioleringswegen samen te stellen en periodiek onderhoud te blijven plegen, zorgt dit ervoor dat al het afval- en hemelwater op een veilige & hygiënische manier wordt afgevoerd. Het niet goed onderhouden kan voor verstoppingen zorgen in de rioolbuizen.

Wist u dat u zelf verantwoordelijk bent voor de gesteldheid van het riool dat op uw terrein loopt? Mocht het zo zijn dat deze buizen vervangen moeten worden, dan zijn de kosten voor uzelf. Juist om deze reden wilt u dat het vervangen en onderhouden van rioleringswerk gebeurt door iemand dit kennis heeft van zaken. Allgroen B.V. vertelt u graag meer! Vraag een gratis meer informatie aan.

Alles op het gebied van ondergrondse infrastructuur, netwerken en installaties!

Kabel- en leidingwerk

Het aanleggen van complexe netwerken en installaties vergt veel kennis en kunde. Onder kabel- en leidingwerk vallen bijvoorbeeld waterleidingen, netwerkkabels en elektriciteitskabels. Bij het opstarten van een groot bouwproject wordt van te voren gekeken waar alle kabels en leidingen moeten worden gelegd. In sommige gevallen moeten deze ook worden omgeleid en omgelegd.

Als er graafwerkzaamheden uitgevoerd worden, moet u weten waar alle leidingen precies liggen. Wist u dat u dit bij het Kadaster kunt opvragen? Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Vanzelfsprekend zal Allgroen B.V. deze werkzaamheden voor u uit handen nemen zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Liever zelf aan de slag? Bekijk eens onze mogelijkheden voor machineverhuur.

Wateropslag en afwatering

Een goede drainage in uw (bedrijfs)tuin is vandaag de dag ontzettend belangrijk. Steeds meer krijgt ons land te maken met heftige regenbuien die veel overlast met zich mee kan brengen. Het verbeteren van de drainage mogelijkheden kan veel problemen voorkomen!

Als bedrijf bent u zelf verantwoordelijk voor de afwatering van uw bedrijf. Dit komt, omdat het afvoeren van hemelwater op uw eigen terrein gebeurt. De gemeente is hier niet verantwoordelijk voor. Allgroen B.V. biedt oplossingen op maat. Denk hierbij aan een ondergrondse regentank die regenwater opvangt. Lange termijn oplossingen die de duurzaamheid van uw organisatie (of woning) verbeterd.

Bespaar in kosten voor water door het opgevangen regenwater te gebruiken om de wc door te spoelen, of door het water te gebruiken in de wasmachine. Nu hoor ik u denken; de wasmachine? Allgroen B.V. zorgt ervoor dat er speciale filters en pompen worden geïnstalleerd die het water bruikbaar maken voor deze opties.

Draag ook bij aan het doelmatig verminderen van wateroverlast in uw omgeving!

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Hoog risico

Grondwerk en infrawerk bij hoog risico projecten? Hierbij kunnen normale graafmachines helaas niet volledig de werkzaamheden uitvoeren. Om ook hoog risico projecten binnen infra op een juiste manier te kunnen uitvoeren, zet Allgroen B.V speciale grondzuigmachines in. Deze kunnen moeilijke plekken bereiken! Denk hierbij bijvoorbeeld aan grondwerk bij het spoor.

Huur een van onze machines

Zelf aan de slag met infrastructurele werkzaamheden? Als u in een straal van 50km rondom Dordrecht woont of werkt kunt u onze machines (mét chauffeur) inhuren. Wij ondersteunen u graag. Uiteraard kunt u ook het volledige grondwerkproject bij ons onderbrengen. Lees meer over het huren van machines op onze website.

Een vraag stelen over Infrawerk

Heeft u een vraag over een van onze andere dienstverlening? Stel deze via het formulier onderaan. We hopen snel met u in contact te komen! Allgroen B.V. deelt projecten ook LinkedIn. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening?

Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en meer.

Alles over onze werkzaamheden

Wij hebben alle informatie over ons bedrijf en werkzaamheden gebundeld in één fijn overzicht. Vraag nu gratis onze handige brochure aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure Allgroen bv

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

Cursus Beeldbestekken voor de leefomgeving

31 januari, 2024 | 11:52|

  • afvalbakken dordrecht stolk fotografie

Allgroen B.V. monteert statiegeldbeugels aan afvalbakken

24 juli, 2023 | 10:32|

  • inspecteur speelplaats

Cursus Inspecteur Spelen Basis

10 maart, 2023 | 09:43|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant