Aanleg bedrijfstuin

De aanleg bedrijfstuin door een specialist in Groen. Allgroen B.V. is uw partner bij uitstek! Waarom? Wij nemen niet alleen de aanleg van de bedrijfstuin uit handen, ook vervoeren wij zelf de grond af en kunnen we ook extra materialen aanleveren. Denk hierbij aan bijzondere verlichting en bestratingsmaterialen. Vraag nu een offerte aan! Van kleine tot grote bedrijfstuinen, schooltuinen of juist voor- en achtertuinen voor particulieren.

Aanleggen bedrijfstuin

De aanleg van een groene buitenruimte rondom uw bedrijfspand kent vele voordelen! Medewerkers raken meer geïnspireerd door een sfeervolle werkomgeving en hebben een fijne plek om even tot rust te komen. Daarnaast biedt het ook een warm welkom voor uw bezoekers. Tot slot kunt bijvoorbeeld ook parkeervakken verwerken in de bedrijfstuin, zodat het bezoek dicht bij het pand kan parkeren.

Aanleg bedrijfstuin
Aanleg bedrijfstuin

Uw wensen staan voorop

Bij de aanleg van een bedrijfstuin staan uw wensen voorop. Wij doen u graag een advies als het gaat om het ontwerp, de beplanting en de bestrating. Elk seizoen een groene tuin? Kies dan voor beplanting die groen houdt in de zomer én wintermaanden.

Onderhoud particulier en zakelijk

Aanleg en beheer op hoog niveau. Dat is wat u kunt verwachten van onze hoveniers. Zij zijn opgeleid voor het vak en hebben een hart voor groen. Wist u dat u het onderhoud kunt uitbesteden aan ons? Van periodiek tot incidenteel onderhoud.

Alle werkzaamheden in de tuin pakken wij graag voor u aan. Als specialistisch hoveniersbedrijf voeren wij al ons onderhoud uit met een persoonlijke aanpak. Samengevat bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over aanleg bedrijfstuin? Allgroen B.V. staat voor u klaar. Laat uw gegevens en wensen achter via het onderstaande contactformulier en ontdek de mogelijkheden. Via onze social media blijft u op de hoogte van de nieuwste projecten. Bekijk ook eens ons portfolio! We hopen u snel te voorzie van een prachtige (bedrijfs)tuin.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.