Bestaande tuin veranderen

Bestaande tuin veranderen? Na een aantal jaar voldoet uw tuin misschien niet meer aan uw wensen. Of wellicht past de tuin niet meer bij uw nieuwe gezinssamenstelling. Om uw bestaande tuin effectief te veranderen, is een gedegen ontwerp noodzakelijk. Hierin wordt niet alleen de nieuwe stijl uitgedacht, maar wordt ook berekend of alle afmetingen kloppen. Het tuinontwerp vormt een stevige basis voor uw nieuwe tuinplannen. We helpen u hier graag bij.

Het is wel zo prettig om voor de werkzaamheden al een goed overzicht van de uiteindelijke kosten van uw tuinrenovatie inzichtelijk te hebben. Daarvoor doen we gerichte inschatten van alle materiaalkosten en werkuren. Zo weet u al gauw waar u aan toe bent. Wenst u dat ook? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor ‘tuinaanleg’ in Zuid-Holland. Gewoon via onze website.

Info & Prijzen

Bestaande tuin veranderen: wat zijn mijn opties?

Wat wordt allemaal opgepakt bij het renoveren van uw tuin? We beginnen allereerst met het leeghalen van uw tuin. Alle onderdelen worden verwijderd, waaronder de (ongewenste) beplanting, het straatwerk en de grond. Vervolgens storten we nieuwe, gezonde tuingrond. Eventueel aangevuld met zand. We leggen -indien afgesproken- een nieuw drainagesysteem aan en nieuwe elektriciteitsbekabeling. Vervolgens werken we de besproken plannen uit. Het straatwerk, de tuinborders, terrassen, overkappingen, vijvers en verlichting wordt voor u gerealiseerd.

Wilt u graag een boom of onderdeel in uw nieuwe tuin houden? Omdat deze emotionele waarde voor u heeft? Dan zorgen we ervoor dat het element wordt opgenomen in het nieuwe tuinontwerp. We recyclen als het ware de elementen die van waarde zijn. Ook kijken we goed of oude planten en tegels kunnen worden hergebruikt. Dit scheelt u niet alleen kosten, maar is bovendien goed voor het milieu.

Maar.. wat gaat dat kosten?

Allgroen bv ontzorgt u volledig bij het aanleggen van uw nieuwe tuin. Kom voor ‘bestaande tuin veranderen’ met ons in contact en laat ons uw ideale tuin realiseren. Gewoon met dezelfde kwaliteit als bij een grootschalig groenproject. Dat is de kracht van ons groen, grond en infrabedrijf. Natuurlijk profiteert u ook van een aantrekkelijk tarief én een flexibele uitvoering van uw project. Vraag hier direct uw prijs op voor ‘bestaande tuin veranderen.’

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur