Grasmatten laten leggen

Grasmatten laten leggen? En deze opdracht uitbesteden aan een professionele partij? Allgroen bv heeft alles in huis om uw project tot een goed einde te brengen. Van professionele hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers en chauffeurs. Een team van 45 medewerkers staat iedere dag weer voor u klaar om o.a. uw grasmatten te bestellen, te plaatsen én het hele gazon te onderhouden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het verticuteren en bekalken van het gazon in het voor- en najaar. En bij het verwijderen van vervelend onkruid tussen de grasplantjes staan we voor u klaar.

Allgroen bv legt op grote (maar natuurlijk ook op kleine schaal) grasmatten voor een perfect gazon. Niet alleen op openbare plekken zoals op voetbalveldjes in het park, in of nabij woonwijken, plantsoenen, speeltuintjes of op schoolpleinen. Maar juist ook bij particulieren thuis.

Geniet daarom snel van een deskundige service én een aantrekkelijk tarief voor het laten leggen van uw grasmatten. En vraag eens een offerte op op om meer te weten te komen over onze dienst groenvoorziening en onze tarieven.

Alle expertise op het gebied van groen, grond en infra onder 1 dak!

Voordat u een gazon aanlegt is het belangrijk om na te denken over de bodemkwaliteit. Is de bodem geschikt voor begroeiing? Of moeten we er eerst voor zorgen dat de grond weer gezond wordt? Wat we bijvoorbeeld altijd controleren of er een goede afwatering aanwezig is. Dat voorkomt dat uw gazon onverwachts onder water loopt na een hevige regenbui. Ook controleren we de bodemvereisten voor de nieuw aan te leggen grasmatten.

Voordat we aan het project beginnen, komt een medewerker even bij langs om de kwaliteit van de grond te bekijken. Hierna weten we precies wat er allemaal nodig is om een mooi gazon te creëren. U ontvangt tips en heeft de keuze voor groenonderhoud om uw gazon het hele jaar mooi te houden.

Heeft u een groot perceel en wilt u een deel van het gazon herstellen of vervangen? Ook dan zijn we uw betrouwbare groenpartner. Allgroen bv voert naast aanleg en onderhoud ook herstelwerkzaamheden uit. Kom daarvoor eens met ons in contact.

Grasmatten laten leggen door Allgroen bv

We rekenen een aantrekkelijk tarief omdat we kunnen werken met eigen materieel. Dat houdt in dat we geen externe partij meer hoeven in te huren om machines, graafmachines en handgereedschappen te regelen. Mochten we toch een specialistische machine nodig hebben, die we zelf niet in huis hebben, zullen we u altijd informeren over de eventuele meerprijs.

Wenst u meer te weten over de kosten van ‘grasmatten laten leggen’ door Allgroen bv? Kom dan gerust eens met ons in contact via de website en vraag een offerte op voor uw groenproject. Binnen 1 week weet u dan precies waar u aan toe bent.