Graszoden laten leggen

Wilt u graszoden laten leggen? En zoekt u hiervoor nog een goede aanbieder? Allgroen bv biedt u een deskundige service, tegen een aantrekkelijk tarief. Wij beschikken over een groot team van hoveniers, boomverzorgers, chauffeurs, machinisten en stratenmakers die dagelijks in de regio voor talloze klanten aan het werk zijn. Hiernaast biedt ons eigen machinepark in Dordrecht toegang tot specialistische machines, vrachtwagens en handgereedschap om het werk te vereenvoudigen. Dat maakt dat wij het laten leggen van graszoden snel voor u uitvoeren.

Wenst u ook een snelle realisatie van uw project? Wij helpen u bij de keuze naar de beste graszoden in uw situatie en plannen uw opdracht snel in. Vraag vandaag nog naar de totale kosten voor graszoden laten leggen en weet direct waar u aan toe bent. Vul hiervoor ons online formulier in op de website.

Graszoden laten leggen: voor een mooi gazon

Wanneer u een mooi gazon wilt realiseren zijn een aantal factoren belangrijk. Dichtheid van het gras, dikte van de gesneden graszoden, de sterkte en het vochtgehalte van de graszoden. Ook is verticuteren, bekalken en een goed drainagesysteem van belang voor een prachtig gazon.

Of het gazon nu bij u thuis aangelegd moet worden of op een openbare plek. Allgroen bv maakt graag een voorstel van de mogelijkheden voor u op maat. Zo kijken wij vooraf goed naar de bodemkwaliteit en de omvang van het gebied. Hierna ontvangt u een passende prijs van ons.

Allgroen bv bestelt het juiste type gras voor uw situatie. Het is daarbij ook mogelijk om kunstgras bij ons op te vragen. Wenst u meer informatie over graszoden laten leggen? Kom dan eens persoonlijk met ons in contact door te bellen naar 078 – 61 62 837 of mail naar info@allgroenbv.nl.

Graszoden laten leggen: wat gaat dat kosten?

Heeft u een beslissing gemaakt en wilt u nieuwe graszoden laten leggen door Allgroen bv? Wij geven u een passende prijs. Vraag via deze weg een gratis offerte bij ons op. En wij zenden u de offerte binnen 1 week naar uw e-mailadres. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.