Grind tuin aanleggen

Grind tuin aanleggen? Soms is het aanleggen van een grindpad te veel werk voor u alleen. Dan komt de hulp van ons groen, grond en infrabedrijf natuurlijk goed van pas. Allgroen bv helpt u bij het succesvol aanleggen van grind. Of dat nu een nieuw wandelpad is, in uw plantenborders moet, of bedoeld is als oprit. Wij adviseren u graag over het gebruik van grind in uw tuin.

Grind is een mooi sierelement, waarmee u duidelijk verschil aantoont tussen de terrastegels. Daarom wordt grind in veel tuinen gebruikt. Ook maakt grind het mogelijk om in korte tijd veel water door te laten naar de bodem, waardoor waterproblemen in en rondom uw tuin worden voorkomen.

Wilt u meer te weten komen over het gebruik van grind? Wij adviseren u graag over de verschillende grindsoorten, afwatering, het onkruidvrij houden van grind en verzorging. Kom daarom eens met ons in contact via de website en laat hier uw gegevens achter voor meer informatie over onze aanlegtarieven.

Info & Prijzen

Tuinaanleg én onderhoud

In een tuin is samenhang belangrijk. Wilt u grote of kleine delen in uw tuin aanpassen? Maar weet u niet helemaal zeker welke grindsoort bij u past? Wij hebben jarenlange ervaring in de groensector en werken dagelijks met allerlei soorten grind. Naast grind is het ook mogelijk om te kiezen voor dolomiet, split, gravel of een andere soort halfverharding (cacaodoppen, houtsplinters, gras of gras-betontegels).

Welke optie het beste bij de (huidige) inrichting van uw tuin past, weten onze hoveniers precies. Wanneer u dus interesse heeft in een persoonlijk advies belt u dan eens met een medewerker, via: 078 – 61 62 837.

Ik wil grind tuin aanleggen!

Wanneer u interesse heeft in grind tuin aanleggen, staan onze vakbekwame hoveniers voor u klaar. Wij verzorgen zowel de inkoop, als de plaatsing. En helpen u snel verder met een deskundig advies in en rondom uw tuin. Grind is ideaal voor uw oprit, voor in plantenborders en als terrasbestrating.

Stel uw vraag nu direct aan één van onze medewerkers of geef uw aanlegverzoek vandaag nog aan ons door het online formulier in te vullen. Wij nemen dan persoonlijk contact met u op binnen enkele werkdagen n.a.v. uw verzoek en opgegeven contactgegevens.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur