Groene scholen Nederland

Bent u op zoek naar de mogelijkheden van een groen schoolplein bij groene scholen Nederland? Allgroen bv neemt veel werk voor u uit handen. Van aanleg tot ontwerp. Wij leggen onder andere sierbestrating aan, renoveren uw schoolplein en voegen nieuwe groene speelelementen toe. Uiteraard met de expertise en vakkundigheid die u van een professionele speler mag verwachten. Wij krijgen veel aanvragen uit de provincie Zuid-Holland om schoolpleinen te renoveren. Bent u de volgende?

Onderzoek toont keer op keer opnieuw aan dat groen een positief effect heeft op de gemoedstoestand, concentratie en inmiddels ook de sociale vaardigheden van kinderen en volwassenen. Begin vandaag nog met het toevoegen van groen of interactieve groenelementen aan uw schoolplein! En ervaar de voordelen voor uzelf. Kom vrijblijvend met ons in contact voor een prijsindicatie op maat of voor verdere informatie over onze dienstverlening. We zijn u graag van dienst.

Renoveer uw schoolplein tot groene oase

Kinderen en spelen steeds minder buiten en komen steeds minder vaak in contact met de natuur. Met alle gevolgen van dien. Door uw schoolplein anders in te delen, brengt u hen weer in contact met moeder natuur. Door bijvoorbeeld interactieve speelelementen toe te voegen maakt u al een groot verschil. Denk aan een moestuin, boomstammen om op te klauteren, speelbosjes of een grasveld.

Allgroen bv beschikt over een eigen machinepark waar vanuit wij iedere dag opereren. Hier staan kleine en grote machines opgeslagen die wij inzetten om uw project tot een goed einde te brengen. Denk aan vrachtwagens met laadbak om bouwmaterialen en groen(afval) te vervoeren. Of aan shovels, graafmachines, tractors en specialistisch gereedschap zoals een bosmaaier. Meer dan 40 medewerkers van Allgroen bv zijn dagelijks actief voor talloze klanten, waaronder scholengemeenschappen zoals u.

Groene scholen Nederland: vervolgstappen

Bent u desondanks benieuwd naar de kosten omtrent een groener speelplein? Allgroen bv heeft gediplomeerde hoveniers en tuinontwerpers in dienst, die van uw wensen werkelijkheid maken. Uiteraard ontvangt u naast een uitstekende dienstverlening ook een goede service en diverse nazorg mogelijkheden. Denk o.a. aan tuinonderhoud geheel afgestemd op uw behoeften. Kom daarom voor de mogelijkheden voor groene scholen Nederland met ons in contact. We helpen u graag verder, bijvoorbeeld met een prijsopgave op maat.