Haagbeuk verplaatsen

U wilt een haagbeuk verplaatsen en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u hierbij kan helpen? Dan moet u zeker bij Allgroen bv zijn! Bij het verplaatsen van bomen of hagen komt veel meer kijken dan u denkt. Zo moeten we vooraf onderzoeken in het kader van de Wet Natuurbescherming of uw boom geen broedplaats is voor beschermde diersoorten. Dan is het namelijk niet toegestaan om uw bomen te verplanten.

Met deze en nog veel meer andere factoren houden wij uiteraard rekening. Schakel daarom professionele hulp in en voorkom dat u achteraf problemen heeft met het verplaatsen van uw haagbeuk! Vraag via dit formulier eenvoudige een passende offerte aan en krijg inzicht in de totale kosten.

Allgroen bv staat voor u klaar; alles onder één dak!

Wenst u meer te weten te komen over het effectief verplanten een haagbeuk? Neem dan contact op met het groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv. Wij zijn gespecialiseerd en helpen u naast het verplanten ook bij snoeiwerkzaamheden, VTA-inspecties, het verwijderen van bomen, het verankeren, grondverbetering en het plaatsen van bomenzand, een bodembedekker of granulaat.

De haagbeuk hoort zoals de naam al zegt bij de hagen. De bloeitijd is in april-mei, dus is meestal iets vroeger dan de beuk. De haagbeuk kan prima tegen een vochtige standplaats.

Allgroen bv is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks ongeveer 45 medewerkers actief voor veel verschillende opdrachtgevers. Dit doen wij al meer dan 35 jaar! Wist u dat wij ook over een modern en uitgebreid machinepark beschikken? Wij werken dagelijks met zo’n 50 specialistische machines zoals vrachtwagens, tractors en graafmachines.

Haagbeuk verplaatsen | Kom met ons in contact

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Allgroen bv voor u kan betekenen op het gebied van een haag verplaatsen of één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een passende offerte bij ons op. Wij staan voor u klaar. Tot ziens bij Allgroen bv!