Infra techniek

Zoekt u een partner op het gebied van infra techniek? Allgroen bv gaat graag voor u aan de slag. Wij voeren uw project geheel in eigen beheer uit. Indien nodig worden er specialisten bij aangesloten. Allgroen bv draagt zorg voor een uitstekende projectbegeleiding, heldere werkomschrijvingen, een infrastructureel ontwerp én natuurlijk een professioneel resultaat. Dat mag u immers verwachten van een professioneel groen, grond & infrabedrijf!

Wist u dat wij al meer dan 39 jaar expertise hebben opgebouwd? Voor gemeentes, instellingen, woningcorporaties, aannemers, scholengemeenschappen? Hierdoor weten we als geen ander wat er precies komt kijken bij de uitvoering van uw project. Ook een partner inschakelen die verstand van zaken heeft? Het team van Allgroen bv staat voor u klaar.

Gecertificeerd voor u aan de slag

Allgroen bv houdt de kwaliteit graag hoog. Daarom zijn we aangesloten bij branchevereniging Cumela. Al ons uitvoerend personeel is in het bezit van een VCA-diploma. We testen ieder jaar op BHV-handelingen en brandveiligheid. Bij een calamiteit kunnen zij snel handelen. Hiernaast is Allgroen bv ook ISO 9001 gecertificeerd. Daardoor kunt u bij ons vertrouwen op een professionele dienstverlening. Bij aanleg en ontwerp van complexe infrastructurele systemen; zoals kabels, leidingen en riolering, wilt u natuurlijk dat dit in één keer goed gaat. Ons team van specialisten voorziet u niet alleen van deskundig advies voorafgaande aan het project, maar ook tijdens en na het project. Altijd een goede projectbegeleiding, alleen bij Allgroen bv!

Wist u dat wij beschikken over een eigen machinepark? Meer dan 50 specialistische machines en gereedschappen worden hier opgeslagen en dagelijks gebruikt voor allerlei projecten. Hierdoor kunnen wij u een aantrekkelijk tarief bieden en hoeven wij geen externe partij in te huren.

Infra techniek: prijsopgave

Wilt u de kosten voor uw project helder maken? Via onze website vraagt u nu eenvoudig een offerte op. Speciaal voor particulieren, utiliteit, industrie en gemeentes. Allgroen bv kent infra techniek als geen ander en voorziet u graag van een professionele dienstverlening.