Infrawerk

Infrawerk professioneel laten uitvoeren? De medewerkers van Allgroen bv staan dagelijks voor u klaar met deskundig infrawerk. Infra omvat een breed assortiment van diensten, welke vaak noodzakelijk zijn voor verdere renovatiewerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het nieuw aanleggen of herstellen van leidingen, rioleringswerk of kabelwerk onder de grond. Ook het plaatsen van drainagesystemen ten bevordering van de doorstroom van water is steeds vaker nodig.

Infrawerk is grotendeels onderdeel van andere renovatiewerkzaamheden boven de grond. Denk daarbij aan het renoveren van openbare gebieden, bouw klaar maken van een terrein, nieuwbouw, parkeerplaats renovaties etc. Allgroen bv heeft de kennis en ervaring in beheer om zowel de voorbereiding (vergunningen, handhaving wet- en regelgeving), als het aanlegproces succesvol uit te voeren. Natuurlijk met de juiste begeleiding via een vaste contactpersoon.

Wilt u dat ook? Maak dan eens kennis met een medewerker van Allgroen bv én plan uw afspraak telefonisch in via 078 – 61 62 837. Of vraag via deze weg een vrijblijvende offerte op.

Ook voor bestrating en wateroplossingen!

Allgroen bv helpt u op het gebied van infra ook met deskundige bestrating. Onze klanten schakelen ons in voor het aanleggen van nieuwe wandelpaden, trottoirs, fietspaden, pleinen, parkeervakken en opritten. Zowel onze zakelijke- als particuliere klanten zijn gebaat bij goede bestrating.

Allgroen bv plaatst nieuwe terrastegels, gras-betontegels, gebakken klinkers, betontegels, maar ook halfverharding. Denk daarbij aan split, dolomiet, (fijn)grind, gras, boomschors, cacaodoppen en meer!

Naast een goede bestrating is een goede afwatering erg belangrijk. Zonder afwateringsoplossingen loopt de tuin of openbare weg namelijk snel onder water. En dat brengt veel nadelen met zich mee zoals (financiële) schade.

Bij Allgroen bv plaatsen we duurzame oplossingen tegen het water. Ga in het bijzonder voor een ondergrondse opslagtank, drainagesysteem, wadi of (natuurlijke) vijver. Ook watergoten, leidingwerk, putten en duikers plaatsen we.

Met één of meerdere oplossingen staat u sterker in de strijd tegen het water.

Infrawerk uitbesteden in Zuid-Holland? Het is mogelijk bij Allgroen bv

We gaan graag aan de slag met uw infrawerk in Zuid-Holland. Met een team van meer dan 45 specialistische medewerkers weet u zeker dat uw klus door vakmensen wordt uitgevoerd. Uit ons eigen machinepark rijden we dagelijks met meer dan 50 machines naar onze klanten toe om deskundig infrawerk uit te voeren.

Wilt u dat ook? Vraag dan nu uw totaalprijs op voor het project wat u in gedachte heeft. En vul dit formulier in. Wij sturen u dan binnen 7 werkdagen een persoonlijke offerte toe via de e-mail.