Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Kosten aanleg parkeerplaats

De kosten van de aanleg van een nieuwe parkeerplaats ontdekken? Allgroen bv is een vakbekwame partner voor het realiseren van buitengewone parkeerplaatsen. Of u nu nieuwe parkeervakken wenst op een binnenplaats dat u beheert, of gewoon bij u thuis. Wij maken het graag voor u mogelijk. Bij aanleg parkeerplaats komt veel meer kijken dan u denkt. Niet alleen is de keuze voor een halfverharding of verharding belangrijk, ook moet u nadenken over de afwatering, leidingwerk, economische levensduur van de bestrating en verdere inrichting van het terrein.

Wij zijn graag uw sparringpartner op het gebied van advies, ontwerp, calculatie, uitvoering en nazorg. Ook voor het uitrekenen van de kosten aanleg parkeerplaats bent u bij ons aan het juiste adres. Vul daarvoor eens dit formulier in op onze site om snel achter de totale kosten van uw project te komen.

Kosten aanleg parkeerplaats

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Parkeren in de tuin, op de oprit of op openbaar terrein

Waar u ook wenst te parkeren, Allgroen bv biedt allerlei oplossingen aan op openbare én particulieren terreinen. Van het realiseren van één of meerdere parkeervakken met lijn bestrating tot het plaatsen van parkeerdrempels, plantenbakken, trottoir en verlichting. Ook een goede afwatering is essentieel. U wilt natuurlijk niet dat er plassen ontstaan.

Ondergronds leidingwerk, kabels en/of riolering aanleggen of vervangen kan tegelijkertijd met uw project door Allgroen bv worden opgepakt. Dat maakt het zeer voordelig om uw project uit handen te geven aan ons groengrond en infrabedrijf!

Allgroen bv is ISO-9001 en VCA-gecertificeerd en heeft niveau 4 op de CO2-Prestatieladder behaalt. Daarmee spannen wij ons actief in om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden en tegelijkertijd de CO2-uitstoot van onze werkzaamheden terug te dringen.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Kosten aanleg parkeerplaats

Snel de kosten voor de aanleg van uw parkeerplaats helder hebben? Dan zorgen we voor een uitgebreide offerte, waarin onder andere de materiaalkosten en arbeidskosten zijn uiteengezet. Wenst u ook gebruik te maken van deze snelle service? Vraag dan via het onderstaande formulier een offerte bij ons op.

Wij zenden u dan binnen 7 werkdagen een offerte toe via de e-mail voor ‘kosten aanleg parkeerplaats’. Volgt u ons ook al via LinkedIn? We hopen snel met u in contact te komen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.