Kosten groen schoolplein

Bent u aan het rondkijken voor de aanleg van een groen schoolplein? En wilt u vooraf de kosten groen schoolplein inzichtelijk maken? Via de website van Allgroen bv vraagt u op zeer eenvoudige wijze een offerte aan. U zit daarbij nergens aan vast. De offerte is geheel vrijblijvend en kan een doorslaggevende factor zijn bij uw keuze. Dat komt namelijk door ons aantrekkelijk geprijsde materieel, waardoor we nog efficiënter kunnen werken. Dankzij een eigen machinepark in Dordrecht hebben we dagelijks beschikking tot meer dan 50 machines, onkruidverdelgers, vrachtwagens, kranen en graafmachines. Ideaal! En daar profiteert u van.

Allgroen bv is de partij voor ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van uw groene schoolplein. Daarnaast voeren wij ook speeltoestellen inspecties uit om de veiligheid van uw speeltoestellen te waarborgen. Samen met Allgroen bv is uw schoolplein duurzaam én toekomstbestendig. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte op via de website.

Groen voor een betere ontwikkeling

Buitenspelen is voor veel kinderen ontzettend belangrijk. Maar steeds vaker komen zij weinig in contact met de natuur. Dat komt doordat speeltuinen in de buurt verdwijnen, waardoor ze de meeste tijd binnenshuis doorbrengen. Met een groen speelplein kunt u het buitenspelen weer stimuleren. Door groene speelelementen zoals speelbosjes, boomstammen, moestuinen en grasvelden aan te leggen, brengt u de natuur naar de kinderen toe. Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat groen een positief effect heeft op mensen. Jong en oud. Het bevordert de concentratie en de sociale vaardigheden. Ook is het goed voor de algehele gemoedstoestand en de natuurlijke nieuwsgierigheid. En wat is nu heerlijker dan als kind buiten de wereld te ontdekken?

Allgroen bv helpt u met de realisatie van een groen speelplein. Tegen een aantrekkelijk tarief! Wij ontzorgen u bij boomaanleg, groenaanleg, grondverzet, straatwerk, verlichting, vijvers, leidingen en kabels en nog veel meer! Allen uitgevoerd door vakbekwame hoveniers, European Tree Workers (adequate boomverzorgers), stratenmakers, chauffeurs en spelen-2-inspecteurs.

Kosten groen schoolplein: nu opvragen

Waar wacht u nog op? Vraag op eenvoudige wijze via onze website een kosteloze offerte voor op. En maak de kosten groen schoolplein snel inzichtelijk. Vraag een offerte op door op deze link of onderstaande button te klikken. U weet zo vooraf precies waar u aan toe bent! Mocht u nog vragen hebben over onze dienstverlening of over de offerte, vernemen wij graag van u.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.