Natuurlijke vijver aanleggen

Gaat u een natuurlijke vijver aanleggen? Dan is de hulp van een groenvoorzieningsbedrijf erg handig. Allgroen bv is niet alleen een erkend groenbedrijf, maar voert ook simpele en complexe werkzaamheden uit op het gebied van grondvoorziening en infrastructureel werk. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van duikers, leidingwerk, riolering, damwanden, wadi’s en vijvers. Maar ook voor het plaatsen van bestrating, verlichting en beplanting bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse machines in eigen beheer om het werk te vereenvoudigen. Daardoor is uw project nog sneller klaar.

Bij het aanleggen van een natuurlijke vijver is uitstraling en een goed biosysteem noodzakelijk. Wij maken het mogelijk om een zogeheten beplantingsplan op te vragen, waarbij we onderzoek doen naar de beste indeling en planten voor uw natuurlijke vijver. Uw vijver kan bovendien dienen als extra wateropslag, waardoor het water (van uw tuin bijvoorbeeld) op een natuurlijke wijze afvloeit in de vijver.

Wenst u meer te weten te komen over het aanleggen van een natuurlijke vijver? Kom dan via dit online formulier met ons in contact.

Natuurlijke vijver aanleggen: de mogelijkheden

Een natuurlijke vijver kan soms zelf ontstaan, maar de meeste mensen laten er een aanleggen. Wanneer u graag een natuurlijk vijver in uw tuin of buitenruimte wilt integreren, gaan we graag met u in gesprek over uw wensen. We onderzoeken vervolgens in een beplantingsplan de beste beplantingsopties voor in en rondom uw vijver. Natuurlijk ogende vijvers zijn bovendien soms ook als ‘zwemvijver’ te gebruiken. Ook in warme temperaturen trekt u dus profijt van de aanleg van zo’n vijver.Naast het aanleggen van grote of kleine vijvers, schakelt u de hoveniers van Allgroen bv ook in voor tuinonderhoud. Zo houdt u de vijver immers in de beste conditie, het hele jaar lang!

Allgroen bv beschikt over een team van meer dan 45 specialistische medewerkers, waaronder deskundige hoveniers. Ontdek meer over ons ISO-9001 en VCA-gecertificeerde bedrijf door de over ons pagina op onze website te bekijken en ontdek alle mogelijkheden voor uw buitenruimte.

Een vrijblijvende offerte opvragen

Wilt u binnen aanzienlijke tijd ook een natuurlijke (zwem) vijver laten plaatsen? En deze aanvullend door ons laten onderhouden? Allgroen bv heeft de middelen en vakmensen in dienst om uw project binnen aanzienlijke tijd te voltooien. Wenst u ook een zeer snelle realisatie van uw project in Zuid-Holland? Vraag daarom nu uw prijs op voor ‘natuurlijke vijver aanleggen’ en ontdek precies wat wij u aanbieden op het gebied van groenaanleg.