Onderhoud bedrijfstuin

Onderhoud bedrijfstuin uitbesteden? Allgroen B.V. heeft gespecialiseerde hoveniers in dienst die de klus voor u kunnen klaren. We komen graag bij u langs voor periodiek onderhoud aan de bedrijfstuin. Deze moet immers als visitekaartje dienen voor uw organisatie.

Verwelkom uw personeel en klanten in een prachtig groene omgeving. Vraag nu gratis meer informatie aan over onderhoud bedrijfstuin door Allgroen B.V.

Bedrijfstuin aanleg

Zoals hierboven benoemd de omgeving van uw bedrijfspand het eerste wat men ziet als zij het bedrijf bezoekt. Daarnaast biedt de tuin ook een creatieve omgeving waarin uw personeel zich even terug kan trekken uit de werkomgeving. Dit heeft positieve invloed op werkactiviteit! Al onze tuinontwerpen worden volledig afgestemd op uw wens. Wilt u bijvoorbeeld statige bomen, ruimte voor parkeerplaatsen of een oprit met kiezels? Geen probleem voor onze hoveniers. Goed om te benoemen is dat we de levering van het materiaal ook verzorgen. Verlichting, schuttingen, stenen, beplanting en cetera. Lees meer op onze website over onze dienstverlening!

Onderhoud bedrijfstuin
Onderhoud bedrijfstuin

Onderhoud bedrijfstuin door Allgroen B.V.

Als bedrijf zijnde wilt u zich niet bezig houden met onderhoudsklussen als de bedrijfstuin. Dat begrijpen wij van Allgroen B.V. maar al te graag! Onze opgeleide hoveniers hebben een hart van groen. Zo bent u keer op keer verzekerd van hoogstaande kwaliteit. We kunnen bijvoorbeeld seizoensmatig de beplanting vervangen, maar ook bomen snoeien, het gras verticuteren en meer. U kunt bij ons een offerte aanvraag indienen! Binnen 7 dagen krijgt u antwoord van ons.

Ons machinepark

Allgroen B.V. kan zowel grote- als kleine groenprojecten oppakken. Wenst u een renovatie van uw bedrijfstuin? Dan kunt u dit zonder zorgen aan ons overlaten. Dankzij ons machinepark kunnen onze hoveniers gemakkelijk de bestaande bestrating en beplanting weghalen en afvoeren.

Gratis informatie ontvangen

Via het onderstaande formulier geeft u aan wat uw wensen zijn omtrent onderhoud bedrijfstuin. Allgroen B.V. laat binnen een week weten wat u van ons kunt verwachten. Ook komen we graag even langs om de werkzaamheden te inspecteren. We horen graag van nu! Bekijk in ons portfolio of via LinkedIn wie u is voorgegaan. We hopen snel met u in contact te komen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.