Parkeerplaats aanleggen kosten

Achter ‘parkeerplaats aanleggen kosten’ komen? Allgroen bv helpt u graag verder met een offerte op maat. Dat doen wij door onder andere door u voorafgaande aan de infrawerkzaamheden een uitgebreide offerte toe te sturen. Daarin hebben wij de beoogde kosten voor uw project uitgerekend. Wenst u ook een offerte binnen 7 werkdagen via de e-mail van ons te ontvangen? Vul dan dit formulier in en laat u snel verder helpen met een eenvoudige of luxe parkeerplaats.

Naast het renoveren van openbare parkeerplaatsen, verzorgen we ook particuliere parkeervakken. Kies bijvoorbeeld eens voor half verharding zoals dolomiet, fijn grind, split of schelpen. Liever een parkeerplaats met bestrating? We realiseren parkeerplaatsen met gebakken klinkers, betontegels en/of beton-grastegels. Ontdek meer op onze site!

Parkeerplaats aanleggen kosten

De kosten voor het aan laten leggen van uw ideale parkeerplaats zijn afhankelijk van de gewenste materialen, omvang en complexiteit. Zo komt het bij sommige projecten voor dat wij eerst het oude leidingwerk moeten weghalen, alvorens we met de aanlegwerkzaamheden kunnen starten. In andere gevallen is de bodemkwaliteit sterk verminderd, waardoor we de bouwgrond eerst moeten behandelen. We kunnen parkeerplaatsen mooi verwerken in uw bedrijfstuin.

Welke werkzaamheden we in uw geval moeten uitvoeren om een nieuwe parkeerplaats aan te leggen, hoort u van ons wanneer u contact opneemt via de website. Onze medewerker zal daarna een indexatie maken van de beoogde plannen en tevens een uitgebreide calculatie meesturen. Een werk- of ontwerptekening is optioneel bij ons aan te vragen. Zo weet u voor de start van de renovatiewerkzaamheden precies waar u aan toe bent.

Offerte binnen 1 week

Wenst u ook een parkeerplaats aan te laten aanleggen door een deskundig groen, grond en infrabedrijf? Dan komen wij als groen, grond en infrabedrijf graag met u in contact via dit online formulier. U ontvangt dan binnen 1 week een prijsopgave op maat. Allgroen bv legt deskundige parkeerplaatsen aan, inclusief verlichting, hekwerk en plantvakken.

Wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden van ons bedrijf? Neem dan een kijkje op onze website.

Meer informatie ontvangen

Stel nu uw vraag over onze dienstverlening! Allgroen B.V. staat klaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Bekijk eens ons portfolio voor al onze lopende projecten. Via social media delen wij ook al ons leuke nieuws rondom projecten en trends! We hopen u snel te spreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.