Parkeerplaats renoveren

Uw parkeerplaats renoveren? Allgroen bv helpt u bij het aanleggen en renoveren van parkeerplaatsen. Gaat u de parkeerplaats laten aanleggen op uw privé terrein of op een openbaar terrein? Kies in beide gevallen eens voor half verharding. Dat is niet alleen waterdoorlatend, maar steenachtige materialen zijn bovendien natuurproducten. Daardoor hebben ze mooie tinten die goed combineren met andere verhardingsmaterialen. Materialen zoals fijn grind, Dolomiet, rode mijnsteen (split) of schelpen.

Liever gewone bestrating aan laten leggen? Dat doen wij natuurlijk uit. Kies uit één van onze vele legverbanden en ga voor een mooie combinatie donkergrijze én lichtgrijze gebakken klinkers.

Meer ontdekken over het renoveren van een parkeerplaats? Het veelzijdige team van Allgroen bv staat maandag tot en met vrijdag voor u klaar. We beschikken over een hecht team van meer dan 45 medewerkers, waarvan een deel betrokken zal zijn bij de calculatie, ontwerp, planning, uitvoering en nazorg. Meer weten? Vul dit contactformulier in op onze site om direct in contact te komen met Allgroen bv.

Groen, grond & infra!

Naast het renoveren van parkeerplaatsen zetten onze medewerkers zich dagelijks ook in voor andere complexe projecten. Van het renoveren van complete stadsparken, parkeerplaatsen en binnentuinen tot het aanleggen van opritten, toegangsbruggen of achtertuinen. We doen het allemaal. Daarvoor hebben we uitgebreide vakkennis op het gebied van groen, grond en infra in huis. Ons team bestaat uit veelzijdige calculatoren, grondwerkers, boomverzorgers, uitvoerders, machinisten, chauffeurs, European Tree Workers, hoveniers en meer!

Allgroen bv is bovendien een VCA- en ISO-9001 gecertificeerde organisatie. Daarmee tonen wij aan dat wij een hoge kwaliteit dienstverlening leveren, die ook nog eens veilig is!

Parkeerplaats renoveren. Vrijblijvende offerte opvragen

Ontdekken wat het kost om een parkeerplaats te renoveren? Wij helpen u snel verder met een offerte op maat. Wanneer u dit formulier op onze website invult zullen wij de totaalprijs voor u uitrekenen. Daarvoor zijn uw wensen natuurlijk ook belangrijk.

We zullen daarom -in sommige gevallen- eerst persoonlijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. Daarbij staan uw keuzen bij het uitzoeken van de juiste soort bestrating, verlichting, eventueel hekwerk en verdere groeninvulling centraal.

Precies weten wat uw renovatieproject gaat kosten? Kom in contact en ontvang binnen 7 werkdagen een gepersonaliseerde offerte.