Prijs tuinschermen geplaatst

‘Prijs tuinschermen geplaatst’ ontdekken? Wanneer u nieuwe tuinschermen wilt plaatsen in de vorm van een schutting of tussenmuurtje, helpt Allgroen bv u graag verder. Wij beschikken over vakkundig personeel die het plaatsen van tuinschermen volledig uit handen neemt.

Ga voor handige doorzichtige tuinschermen, in combinatie met een schutting. En kies voor mooie, design trello’s. Of plaats een tussenwand in de (bedrijfs)tuin of bij u op het schoolplein. Allgroen bv helpt zakelijke én particuliere opdrachtgevers met het uitwerken van bijpassend plan én bij het plaatsen van allerlei  soorten tuinschermen. Vraag via deze weg vandaag uw prijs op.

Info & Prijzen

Houten, design tuinschermen voor in de tuin!

Met houten design tuinschermen, zorgt u voor aparte gedeelte(s) in de buitenruimte, bijvoorbeeld uw tuin. U creëert op deze wijze knusse zithoekjes met veel privacy. Ook zijn tuinschermen handig om verschillende gebieden in uw tuin af te schermen. Bijvoorbeeld een vlonder met veiligheidshek, wanneer u kleine kinderen in huis heeft. Of gebruik tuinschermen om extra bergingsruimte af te schermen. Bij het plaatsen van tuinschermen, zorgt een professionele hovenier van Allgroen bv altijd voor een hoogwaardig resultaat.

We bespreken daarbij uw wensen én nemen deze mee in het uiteindelijke ontwerp. Zo weet u zeker dat uw wensen volledig worden gerealiseerd. Wenst u dat ook? Of wilt u graag meer informatie opvragen over tuinschermen in uw tuin of op uw bedrijventerrein? Kom dan eens met ons in contact via het contactformulier op de website.

Prijs tuinschermen geplaatst opvragen

Wilt u achter de kosten komen voor het plaatsen van tuinschermen in uw tuin of in de openbare ruimte? De vakkundige hoveniers van Allgroen bv plaatsen de tuinschermen zeer nauwkeurig. Voor een prijs op maat helpen we u ook graag verder. Vul daarvoor dit online formulier in én onze calculatie-afdeling zorgt voor een heldere offerte, inclusief plaatsingskosten.

Allgroen bv is een ISO 9001 en VCA gecertificeerd groen, grond en infrabedrijf uit Dordrecht. We werken daarnaast in grote delen van Zuid-Holland met tuinaanleg en gebiedsinrichting. Ook voor zakelijke opdrachtgevers zijn we dagelijks aan de slag!

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur